Sławek Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Jak w tytule Czy przewidziane jest jakieś świętowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Gratulacje! Jutro napiszę coś oficjalniejszego bo to ... uroczysta chwila. PozdrawiamRemek No trzeba trzeba, a do tego lista kto ile postów już napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 zastanawia mnie tylko czy aby napewno liczba postow mowi nam cos poza tym ze ktos po prostu jest gadula...... ale gratulacje z okazji tysiecznego forumowicza! oby tak dalej panowie! p.s remek moze powoli mysl o nowym serwerze a nie o nowym megabasie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Gratulacje! Jutro napiszę coś oficjalniejszego bo to ... uroczysta chwila. PozdrawiamRemek Cześć,Poproszę o chwilę cierpliwości bo ... postanowiłem napisać małe podsumowanie na stronę główną Standerus mnie natchnął PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 no to mamy kolejny rekord. Jednocześnie na forum zarejetrowanych 30 sztuk a co ... jak na okrągło to na okrąglo (1000 i 30) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Dopiero na święta. Teraz przez następne 2 tygodnie będą szły po dwa artykuły na tydzień - po prostu muszę przspieszyć publikację bo po primo mam sporą kolejkę, sekundo .. ludzie urwą mi głowę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Oby tylko głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sławek
Jak w tytule
Czy przewidziane jest jakieś świętowanie?
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi