Skocz do zawartości

Twin power vs Stellka. Obydwa SW

MIGOTKA

Rekomendowane odpowiedzi

Do takich połowów najlepszy będzie multiplikator. Polecam modele firmy AVET.

Jakośc i moc gwarantowana.

Pozdrawiam

Józef Lesniak

Do takich połowów najlepszy będzie multiplikator. Polecam modele firmy AVET.

Jakośc i moc gwarantowana.

Pozdrawiam

Józef Lesniak

Miałem Aveta.

szczęśliwie dla mnie sprzedałem to coś.  Masakryczna konstrukcja.  Dokręcanie hamulca powoduje wzrost oporu kręcenia korbką. Jakiś obłęd.

Jeśli chce Pan zobaczyć porządny multik to polecam  Jigging Master modele Pe jak i nowsze modele.. Zajefajne konstrukcje. Potężny hamulec  i bardzo lekkie kręcenie . (tylko ta cena)

Stella pokonała dziś a wlaściwie wczoraj w nocy halinke 49,5 kg. Praca rewelacja. Hamulec nie pozwolił jej na wiele. Uderzyła 10 metrów nad dnem i dała rade wybrać max 10 metrów pletki w pierwszym pojechaniu a potem kilka razy przepychaliśmy sie jeszcze o jeden metr plecionki. Co podniosłem ja metr do góry to zabierała to. Ale po chyba 5 takich akcjach odpuściła i poszybowała do góry na spotkanie. Miała 165 cm. :)

• Like 1

Stella pokonała dziś a wlaściwie wczoraj w nocy halinke 49,5 kg. Praca rewelacja. Hamulec nie pozwolił jej na wiele. Uderzyła 10 metrów nad dnem i dała rade wybrać max 10 metrów pletki w pierwszym pojechaniu a potem kilka razy przepychaliśmy sie jeszcze o jeden metr plecionki. Co podniosłem ja metr do góry to zabierała to. Ale po chyba 5 takich akcjach odpuściła i poszybowała do góry na spotkanie. Miała 165 cm. :)

No to niezły test jej zafundowałeś :) .Masz fotkę z halinką?No nie - 165cm :blink: .

Kijek xzoga 16 kg budowany w extremalnie szybki tempie bo odebrany blank był o 19 wieczorem z poczty a juz o 22 był gotowy. Omotki z plecionki a lakier to zwykłe g... do paznokci malowania( aby trzymał zwoje na miejscu). Jedynie rekojeśc klejona w normalny sposóba le tez od dupy strony bo jedynie nawlokłem pianki i uchwyt na blank i zamocowałeem najpierw przelotki a dopiero potem pokleiłem dół. Tak ze wedłóg kanonów budowy wędek to dalem tu dupy :P

Plecionka tez xzoga. Rozmiar 60 lb (Pe 6) multikolor. Polecam.

A nawijak to juz wiadomo Stella 10 000 sw

Przynentą był pilker solvkroken łyżwa 400 gram

Edytowane przez MIGOTKA

• 2 tygodnie później...