zorak Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Do takich połowów najlepszy będzie multiplikator. Polecam modele firmy AVET. Jakośc i moc gwarantowana. PozdrawiamJózef LesniakBo na pewno Sella SW się rozpadnie. Lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Do takich połowów najlepszy będzie multiplikator. Polecam modele firmy AVET. Jakośc i moc gwarantowana. PozdrawiamJózef Lesniak Do takich połowów najlepszy będzie multiplikator. Polecam modele firmy AVET. Jakośc i moc gwarantowana. PozdrawiamJózef LesniakMiałem Aveta.szczęśliwie dla mnie sprzedałem to coś. Masakryczna konstrukcja. Dokręcanie hamulca powoduje wzrost oporu kręcenia korbką. Jakiś obłęd.Jeśli chce Pan zobaczyć porządny multik to polecam Jigging Master modele Pe jak i nowsze modele.. Zajefajne konstrukcje. Potężny hamulec i bardzo lekkie kręcenie . (tylko ta cena) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 weszło 340 metrów plecionki 60 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Marek piękna ta dziewczynka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Czekam na wieści z pola walki ale jestem przekonany ze halibuty jej krzywdy nie zrobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Marek piękna ta dziewczynka .Już postanowiłem zakupić jej siostrę. Większą siostrę Ta 20..... pg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Już postanowiłem zakupić jej siostrę. Większą siostrę Ta 20..... pg Kolekcję robisz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Już postanowiłem zakupić jej siostrę. Większą siostrę Ta 20..... pg Idz na całość weź 30000 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 A kiedy pierwsze testy tej SW10000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Kolekcję robisz? :) Niektórzy jeszcze łowią czasem... chyba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 A kiedy pierwsze testy tej SW10000 ? W środe rano lece z kolegami na tydzień do TorsvågMam nadzieje ze bedzie jakaś chętna do współpracy płaska rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 W środe rano lece z kolegami na tydzień do TorsvågMam nadzieje ze bedzie jakaś chętna do współpracy płaska rybka Trzymam kciuki żeby było ich dużo i żeby dały Stelli w kość oczywiście dla dobra testu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Marek piękna ta dziewczynka .Dziewczynka,toż to wielkie babsko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek60 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam1Nie jeden "przystojny wędkarz" chciałby mieć taaaakie babxkopozdro.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Stella pokonała dziś a wlaściwie wczoraj w nocy halinke 49,5 kg. Praca rewelacja. Hamulec nie pozwolił jej na wiele. Uderzyła 10 metrów nad dnem i dała rade wybrać max 10 metrów pletki w pierwszym pojechaniu a potem kilka razy przepychaliśmy sie jeszcze o jeden metr plecionki. Co podniosłem ja metr do góry to zabierała to. Ale po chyba 5 takich akcjach odpuściła i poszybowała do góry na spotkanie. Miała 165 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Stella pokonała dziś a wlaściwie wczoraj w nocy halinke 49,5 kg. Praca rewelacja. Hamulec nie pozwolił jej na wiele. Uderzyła 10 metrów nad dnem i dała rade wybrać max 10 metrów pletki w pierwszym pojechaniu a potem kilka razy przepychaliśmy sie jeszcze o jeden metr plecionki. Co podniosłem ja metr do góry to zabierała to. Ale po chyba 5 takich akcjach odpuściła i poszybowała do góry na spotkanie. Miała 165 cm. No to niezły test jej zafundowałeś .Masz fotkę z halinką?No nie - 165cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 No niezła jazda .Marek dobrze, że byłeś po śniadaniu bo razem z osęką byś pływał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Kijek xzoga 16 kg budowany w extremalnie szybki tempie bo odebrany blank był o 19 wieczorem z poczty a juz o 22 był gotowy. Omotki z plecionki a lakier to zwykłe g... do paznokci malowania( aby trzymał zwoje na miejscu). Jedynie rekojeśc klejona w normalny sposóba le tez od dupy strony bo jedynie nawlokłem pianki i uchwyt na blank i zamocowałeem najpierw przelotki a dopiero potem pokleiłem dół. Tak ze wedłóg kanonów budowy wędek to dalem tu dupy Plecionka tez xzoga. Rozmiar 60 lb (Pe 6) multikolor. Polecam. A nawijak to juz wiadomo Stella 10 000 sw Przynentą był pilker solvkroken łyżwa 400 gram Edytowane 2 Czerwca 2013 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Alee rybsko Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Gratuluję pięknej ryby. No i pomyślnego testu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Szpakowski się chowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Szpakowski się chowa :)Taaa... gdyby Szpakowski komentował tę walkę, pewnie wynik byłby inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Końcówka filmu trzyma w napięciu lepiej niż finał ligi mistrzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 I jak dalsze testy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi