jerzy Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Jako że na forum ostatnio przeszła fala sprzętomani japońskiej to mam tu coś na co miło popatrzeć tym, którzy dostają wypieków na widok czy też samą myśl o sprzęcie z JP... http://www.spanish-fishing.de/index.php?option=com_content&a mp;task=view&id=21&Itemid=73 pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ktoś kurcze sfotografował moje wędki podczas nieobecności PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Nasuwa się taka myśl jak patrzę na te foty,że to unas jak ktoś się wkręca w casting to łowi wyłącznie na cast wszystko i wszystkim a w innych krajach nieodkładaja na zawsze stałej szpuli.widać to wszędzie na filmach i fotach (co nieznaczy że trzeba ich naśladować )fajny ten sprzęcik . ps.Remek to ty masz na jednej z wędek Wiento??? ulubiony multik Mifka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 koeljny raz utwierdzam sie w przekonaniu ze nie jestem zboczony.... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integ3r Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 No no Ładny sprzecik Remek uzbierałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Sprzęcij jak dlamnie pierwsza klasa <_< sam bym chciał taki mieć.., ale może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Naprawde milo popatrzec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 A jak miło byłoby pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ostatnio kupione ILLEXAshura Hard Bait VersatileB-183MML7-25g10-16lbcena:170 Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Pomacac dali ale nic wiecej http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5onfny63ppqgf9fd.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fjfgs7ncb6w9n5cj.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/disipc7tgbaj1u7y.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Z tego wszystkiego najbardziej podobają mi się ....przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 PablomNie wszystko co sie swieci jest takie dobre, np. szybko sciera sie lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Te dwie rapale tez sie blystrza, a kosztuja o 70% mniej. A ten Magnum Bunny na drugim zdjeciu powyzej stracil po 3 dniach ogon(blystke). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 fajna kolekcja. mnie ostatnio strasznie pociagaja wszelkie lamance w przyszlym roku mam zamiar pomeczyc troche aspiusy na rozne lamance... zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 fajne szczególnie te łamańce, kolor... ma znaczenie przy okoniach. Miałem takiego wobka- do połowy był już bez lakieru a skuteczność jego zadziwiała mnie za każdem razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Te lamance (nie orginaly)ze zdjec na gorze, widzialem juz za 6 euro i taniej w Askari. Przewaznie jednak kupoje Rapale. A tu jesszcze jedna fotka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam, @ Daro, Miales jakies wyniki na te wszystkie lamance? Pytam sie dlatego ze jakis czas temu zakupilem kilka z Japoni ale pomimo swietnej wydawalo by sie pracy okazaly sie zupelnie nie atrakcyjne dla ryb. Dobrze za to ze wydawaly sie super dla innych wedkarzy i szybko sie ich pozbylem. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Tutaj coś innego. Megabass będzie wprowadzał w limitowanej serii taki uchwyt PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 uuuuuuuuuuuuuu zimno będzie go trzymać ale wyglada jak na MB przystalo... bardzo efekciarsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Lowie wlasciwie tylko na Renie, i tu woblery te, nie sprawdzily mi sie. Posiadam tez woblery Salmo takie jak Skinner, Slider itp. itd. , ktore tez, tu na moich miejscowkach, nie sa nic lepsze. Poprostu lubie miec kolorowo w pudelku A tak na powaznie to np. na Wisle najlepiej polowilem na malego Feroxa firmy Jaxon. Dlatego jadac na nie znana mi wode lubie miec wiecej przynet do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Remek. - Mi sie te uchwyty podobaja, nawet bardzo. Przynajmniej cos innego, nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 uuuuuuuuuuuuuu zimno będzie go trzymać ale wyglada jak na MB przystalo... bardzo efekciarsko Dlaczego zimno??? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Jeszcze chcialem cos dodac. Remek.-jak bedziesz mial jakies dane, namiary o tych wedkach to napisz cos prosze. <_< Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Zimno chyba dlatego , bo przeciag miedzy palcami. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 metalowy kolowrotek, metalowy uchwyt... to razem potrafi troche chlodzic lape... dobrze ze jestem cieplokrwisty raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi