Bezel Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Dzisiaj odwiedziłem lokalny, dobrze zaopatrzony sklepik wędkarski i dowiedziałem się, że jest likwidowany toteż przeceny na przynęty 15%, na reszte sprzętu 20%. Troche jerków tam jest np.: Salmo Slider 10cm po przecenie to niecałe 30pln. Fatso 10 podobnie.Swojego Salmo Minnowa 5S kupiłem za 11,50 Sklep SpinnerKatowice- Piotrowice, ul. Spółdzielczości 9 mam nadzieje, że nie zrobiłem nielegalnej reklamy Edytowane 15 Maja 2013 przez Bezel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 maja sklep online?? czy tylko stacjonarnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Jak by mieli online to by się nie likwidowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 a nie wiadomo może poprostu zmieniają branże ?? czsem różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Szkoda sklepu jeśli był dobry. Ale wędkarstwo ( jak wszystkie branże typu hobby ) jest bardzo podatne na wachania koniunktury ; sam obserwuję ile kasy wydawałem na to w zeszłym roku a ile teraz. Szkoda . Mało jest dobrych sklepów spinningowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Wszystkie sklepy w okolicy wykończył FM na Bocheńskiego, niedługo będzie to jedyny sklep w mieście, poza Decathlonami, Kakadu itp. Dobrze, że w sąsiednich miastach jeszcze coś egzystuje. Inna sprawa, że opisywany sklep był słabo rozreklamowany, prawdę mówiąc nawet nie wiedziałem, że taki istnieje. Edytowane 15 Maja 2013 przez Rebort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Lokalni wiedzieli gdzie uderzać po robaki haha.Kiedyś sam kupowałem u nich Sliderki 7cm po dwie dychy ( to była normalna cena wówczas ).Jakby ktoś chciał zrobić większe zamówienie to moge wysłać w ramach dobrego serduszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 WItam a czy ktoś mógłby sprawdzić czy mają Storm Giant Flatstick?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wątpie, nie kojarze takich cukierków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi