joah12345 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Witam, jak w temacie mam taka stara Daiwe która ojciec po kilku głębszych rozbebeszył celem smarowania...i tak przeleżało wszystko w pudelku nie poskładane, a i jedna cześć jest złamana.Zdjęcia młynka wkleję wieczorkiem, o tyle dobrze ze hamulca nie ruszał .. i kieruje pytanie do speców od młynków czy mi go poskładają do kupy, co do pękniętej części to ona tam jest ale nie mam pojęcia gdzie takowa dostać .. jedynie wyjście to chyba tylko dorobić bo to kawałek jakiego stopu aluminium. oczywiście nie za darmo zlecę ta robótkę. A chce połowic tym młynkiem bo mi się kojarzy trochę z dzieciństwem.Kolega mi podesłał schemathttp://www.mikesreelrepair.com/schematics/albums/daiwa/Daiwa_G1655TH.pdf Edytowane 15 Maja 2013 przez Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Rocznik 88, to raczej z oryginalnymi częściami może być malutki kłopot.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 no własnie tez mi się tak wydaje, ale dobrze ze jest ta cześć to możne dorobi mi ja ktoś, zapytam się u takiego majstra co instrumenty naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 wrzuć fote części może ktoś poratuje Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 no wkleję jak dotrę do domu, poczyszczę je ekstrakcyjna i może się ktoś znajdzie kto mi go złoży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 złożyłby niejeden, pytanie tylko czy taką część da się dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 w na początku tygodnia się u niego zjawie i zobaczymy co mi powie, na ebayu jest chyba taki kołowrotek ale szkoda ze w usa... i pewnie mi go nie prześle a z reszta nawet nie mam tam konta i nigdy nic nie ściągałem z zagranicy..http://www.ebay.com/itm/Daiwa-G1655T-spinning-reel-accu-set-2-ball-bearings-/400486529188?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3edb78a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 a który element jest uszkodzony wg schematu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 dziś zobaczę dokładnie i napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi