maciec131 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Witam zakupiłem własnie dzis kołowrotek Shimano Super Gt-Rb 2500 z tego linkuu. Mogłby ktos cos powiedziec o tym kołowrotku ma byc uzywany z kijem do 18 G Pod Klenia/jazia Radziej BOlen na przynety Do 10 G . Kupiłem go w atrakcyjnej ceniee czy było warto ;p ? 200 zł stan widac na zdjeciach http://allegro.pl/shimano-super-2500-gt-rb-jak-nowy-i3221001908.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Jeśli stan mechaniczny będzie dobry to kupiłeś go za przyzwoite pieniądze. Będzie się nadawał do Twoich zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Pomyśl o tym aby mu zrobić mały serwis, smarowanko.Kilka lat już ma i pewnikiem suchości w środku.Warto dołożyć i do Józefa Leśniaka podesłać na serwis.Będziesz wówczas dłużej mógł użytkować co z nawiązką się wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 mam taki sam i też kupiłem używany w atrakcyjnej cenie po kilku łowieniach miałem opory ściągając bardzo wolno woblera w nurcie po nasmarowaniu problem znikł i chodzi "maślanie" ogółem całkiem przyzwoite kołowrotki w dobrej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi