Gobio Gobio Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Macie jakieś sprawdzone, "niezniszczalne" gacie do ciorania nad wodą i nietylko? Mam zamiar zamówić helikony z materialu ripstop(przewiewne) moze ktos podobnych używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Polecam te HELIKONy jak najbardziej. Model CPU w kolorystyce 93 bardzo popularny wśród chłopaków u nas - produkt o niebo lepszy od letnich standardów monowskich. Sam tego używam już 2 rok - bardzo trwały, nie blaknie jak "standard". Chłopaki w tym skaczą, akcje etc i nikt nie narzeka.Wszystko na rzepy i suwaki. wywietrzniki pod pachami, miejsca na nakolanniki jak byś potrzebował fajny produkt.Mój zestaw po wakacjach idzie w ryby i kupuję kolejny taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Dobry wybór spodni, mam jeszcze oryginalną angielską kurtkę ristop super sprawa na ciepłe dni-pakowna, przewiewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Też sobie te Helikony ww jasnym kolorze na lato sprawię. Tylko nie w Moro. Nie muszę sie kamuflować. Tylko brak odpowiedniego koloru. Helikon BDU jest w piaskowym. I SFU Te CPU/BDU/SFU nie będą za grube na lato? Okazało się, że mam te BDU u siebie. Jeżeli taki sam materiał jest w CPU to do bani. Twarde, sztywne. Gniotą sie jak cholera. Miałem inne bojówki no name i były o niebo lepsze. Edytowane 16 Maja 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glider Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ja też polecam sof-shelle helikony. Są mocne, nie przewiewne a jednocześnie oddychają, kiedyś jeździłem w nich zimą w kurierce na rowerze i dały równie dobrze radę jak gor-texy moich znajomych za 400pln.Schną też szybko, co jest ważne jak chodzimy po skarpach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Godski jedź to Warszawy i masz tam w samym centrum sklep Predathor (czy jakoś tak ). Zobaczysz na miejscu a jak wydrukujesz kupon to cena 10% down (gdzieś to mieli na fejsie chyba czy na głownej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ja uzywam bojówek z Decathlonu. 79 pln - 5 lat gwarancji na szwy i zamki. Wygodne, przewiewne, bawełniane, łatwo i szybko sie piorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 http://www.predathor.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja mogę z czystym sumieniem polecić te spodnie..http://www.vest.pl/product-pol-2134-Spodnie-Commando-w-maskowaniu-UCP.htmlUżytkuje je już trzeci sezon i wydają się być nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Godski jedź to Warszawy i masz tam w samym centrum sklep Predathor (czy jakoś tak ). Zobaczysz na miejscu a jak wydrukujesz kupon to cena 10% down (gdzieś to mieli na fejsie chyba czy na głownej).Chyba tak zrobię. Muszę dotknąć materiału bo tez Helikona wcale mi nie odpowiada - mimo pozytywnych opinii.A najgorsze jest prasowanie tego. Mam inne bojówki , które wystarczy rozciągnąć po praniu i wyglądają jako tako. A Helikony bez żelazka kaplica i gniot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henrik22 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja mam bojówki brytyjskiej armii Desert Combat, w kolorze pustynnego moro, mega wytzrymałe, przewiewne i wygodne - na lato coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Godski ty wiesz co.... na ten czas co ja to używam to nigdy nie przyszło mi do głowy prasowanie ich :/ eeeee no serio! Prasowanie tych Helikonów to tak jak robienie "kantu" przy dresach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Tu nie chodzi o kant. To nie gajer. Ale bez tego wyglądają jak psu z gardła wyjęte. Poza tym sztywne i grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Miałem spodnie helikona ACU Camo Grom ale po przymiarce je sprzedałem (kupowałem w necie) krój tych spodni okazał się bardzo szeroki w nogawkach a materiał jak blacha, w ogóle mi nie pod pasowały. Wolę nasze z MON-u pustynne spodnie rip-stop jedną parę ściuchałem po dwóch latach ale nie miały lekko, nie zakładałem ich tylko na ryby ale jak to na wsi do różnych prac w każdej porze roku. Polecam a i cena przystępniejsza, mam już stałego sprzedawcę u którego kupuję i nie wciska on jakichś staroci które mu długo zalegają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi