admin Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Tomi,Proszę o nieobecnych nie rozmawiajmy - nie mają możliwości obrony. Przemilczmy tą kwestię - źródła donoszą, że szczupak nie miał szans na przeżycie - trzymajmy się tej wersji i już. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 O ku..wa !!!! Dopiero teraz obejrzałem foty suma w wannie TO SKANDAL !!!!!Stary dziad, ultra mięsiarz, kanalia i pewnie kłusownik. Powiesić takiego tylko za ciupagę nad mrowiskiem...ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dopiero dzisiaj odpaliłem ten link i muszę szczerze powiedzieć, że bardzo żałuję że to zobaczyłem...Brak słów... a oczy pełne łez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 O kurcze ! Masakra !Koleś nawet podpierdzielił sumową grafikę autorstwa Juliusza Nowickiego-miłośnika przyrody.Jak dobrze pamiętam prawa autorskie do tych grafik ma Towarzystwo Przyjaciół Dolnej Wisły,a wątpię żeby je udostępnili rzeźnikowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 To nie strona o wędkarstwie tylko.......Poradnik Młodego Rzeźnika i rodział - Krok po kroku. Jak rozebrać tuszę suma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Nie noo po prostu brak mi słów Dla takich ludzi to tylko betonowe buciki i do wody,najlepiej do jakiegoś ścieku tam gdzie jego miejsce, aby nie zaśmiecał żadnych łowisk :angry: PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 a gdzie jest cezorator..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 i tak dołożymy sie żywą gotówą w 2008 roku na składki by tacy jak on mieli te swoje wspaniałe oceany krwi... obrzydliwe.... jak organizacja (PZW), która w swoim regulaminie dopuszcza takie....(a właśnie.... co to Waszym zdaniem jest, bo ja nie znalazłem właściwego określenia....barbarzyństwo - to za delikatne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 No tak.. Powracająca melodyjka ..Wszystkiemu winni są od chyba zawsze Żydzi , pedzie i cykliści . Plus PZW naturalnie . Jeśli używać tego grackiego szabloniku , to świat jest czytelny i prosty jak jażń wykształciucha .Kradniemy i krzywdzimy bo wymiar sprawiedliwości jest do bani , a policji za mało . Gnój nad rzeką powoduje mało mobilne MPO w zmowie z niejakim Grabowskim . Pismo i mowę mamy plugawą , bo mama i tata nas nie przyuczyli . I zbiorowa ulga dla dyslektyków . Tylko wytypować winnego i kamień filozoficzny mamy w garści .Gorące pragnienie mięsa jest motorem poczynań przeważającej części nadwodnych populacji . Otwórz pierwszą lepszą gazetę hobbystyczną .Trup ściele się nagminnie . Tak i obraz nas , miłośników fishingu , i naszych łowieckich obszarów , jest sumą składową naszych indywidualnuch formatów . @ Hunter , nie zaniżaj go .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 @ Sławek Oppeln Bronikowski brawo przyklaśnij, barbarzyńcy i rzeźnikowi, że wspaniałe jest to co robi.... za chwilkę suma pokazywać będziemy naszym dzieciom na obrazkach... może i zaniżam poziom ale klaskać nie będę i dewiacji takich jak przedstawione na stronie z linku nie będę oklaskiwał gówno nazywam gównemidiotę idiotoma barbarzyńcę barbarzyńcą ...a na to to co przedstawione na tej stronie (rzygać się chce) nie mam słów, które można by zamieścić na tym forum, a jednocześnie które oddałyby to co czuje, chyba każdy miłośnik fishingu a nie rzeźnik, oglądając takiego ........z górą mięcha w tle... Tak i obraz nas , miłośników fishingu , i naszych łowieckich obszarów , jest sumą składową naszych indywidualnuch formatów . to może twój obraz mój jest zupełnie inny to inny format Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 obrzydliwe.... jak organizacja (PZW), która w swoim regulaminie dopuszcza takie....mysle ze do pzw mozna by miec w tym wypadku pretensje o tyle, ze w pore nie reagowalo na wyrybianie wód i nie propagowalo innego sposobu wedkarstwa jak pozyskiwanie rybiego bialka. niemniej wine w ostatecznym rachunku ponosi czlowiek - kto wpadl na szatanski zaiste pomysl, zeby zlowione ryby sprzedawac wietnamcom do bud? pzw tego zakazuje, a proceder kwitnie w najlepsze, dotyczy to zwlaszcza duzych sumów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 człowiek ma już konkretną ilość lat i myśle że w jakiś sposób go to usprawiedliwia.... 30 lat temu chyba nie było czegoś takiego w Polsce jak C&R, a przynajmniej nie było powszechne i po prostu przywykł do zabierania wszystkiego... mimo wszystko zdjęcia są okropne, a pan powinien się zastanowić... nie warto zabierać takich pomników przyrody do domu... zwłaszcza że taki sum zanim podrósł troszkę już żył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnum666 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Po dwóch pierwszych zdjęciach już mi się odechciało !!!!Brak słów..........Brak komentarza..........Nawet nie chcę mi się czepiać błędów ortograficznych w opisie autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 RZEZ!!! jedyn slowem,ale to co jest napisane o czlowieku ktory to robil na tych fotkach Czterdzieści kilka lat z wędką na przeróżnych akwenach , niezliczony dorobek okazów na swoim koncie,cierpliwy skromny nie lubiący rozgłosu nauczyciel,kompan w wyprawach na rzeki i jeziora. To zaledwie kilka słów o pasji jakiej prawie w całości poświęcił swój wolny czas. szkoda slow szkoda tyko tej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Jak dla mnie to totalna bezmyślność Brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Nie to Hannibal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 dopiero obejrzylem na fotko sum na rzeznik okropne szkoda suma poje.any stary dziadzio naprawde sum nie winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammien Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Szkoda ryby a pewnie i ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi