magnum666 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 WitamZnalazłem takie coś: http://www.pilker.pl/index.php?d=katalog&k_id=179&pg =2 Stosowaliście gumki tej firmy?Lubie relax'y 3 czy te w/w mogą stanowić dla nich alternatywę?Cena jest zachęcająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 integ3r Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Nie no, gumki bardzo zachecajaco wygladaja Też bardzo lubie relaxy 3 a najbardziej bialy z niebieskim grzbietem. Te maja bardzo podobna budowe, naprawde polecam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesiewicz Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Łowiłem na nie w tym sezonie i powiem że nie są złe, chociaż mają jeden mankament OCZKA IM SIĘ ODLEPIAJĄ TYM MISIOM A jeśli chodzi o pracę to do relaksa trochę im brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Logistyk Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 miałem kiedyś taką gumkę i muszę stwierdzić że z tymi oczkami to prawda Są zrobione z twardszej gumy niż relaksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Mi odpadły podczas zbrojenia w haki ale przykleiłem skubane. Na jakiś czas pomogło, teraz mam już ślepce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wisni@ Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 To chyba przypadłość wszystkich gumek z tej serii bo ja też miałem z nimi ten problemu jednak po uzbrojeniu przyklejałem oczy ponownie i jakoś się trzymały.. ogólnie całkiem dobra przynęta ale chyba wole relaxy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jeśli chodzi o wielkość 3 to również pozostaje przy Relax'ach i Shaker'ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
magnum666
Witam
Znalazłem takie coś:
http://www.pilker.pl/index.php?d=katalog&k_id=179&pg =2
Stosowaliście gumki tej firmy?
Lubie relax'y 3 czy te w/w mogą stanowić dla nich alternatywę?
Cena jest zachęcająca.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi