suli102 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam jak wyżej ma ktoś pojęcie czy byłoby możliwe odnaleźć gdzieś jeszcze jakaś Stelke 3000DH z i tu jest problem.Chodzi mi o model 2004 czyli tylko rynek Japoński lub rok 2007.Mozna gdzieś je jeszcze dostać?Chcialbym kupić nówkę.W Placie nie da rady podejrzewam ze w Japan Tackle będzie to samo.Wie ktoś może coś na ten temat? Dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ..jakbyś był zainteresowany, to mozliwe, że na dniach będe sprzedawał niemal nową 2500 Fd `07..stan sklepowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Dzieki @Patu ale chodzi mi bardziej o JDM jak europejczyka.Wiem ze będzie cieżko cokolwiek znaleźć, ale warto spróbować. Będę śledził jeszcze neta może coś odnajde.Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Chodzi ci o taką Stelle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Tak właśnie o tą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 To rzeczywiście będzie problem z taką Stelką. A używana nie wchodzi w gre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 @Krzysiek184 nie bardzo wole raczej kupować nowe rzeczy na które mam gwarancje.Trudno w takim razie będzie Vaniek Limited Edition.Jeszcze raz Dziekuje wszystkim za pomoc.Pozdrawiam Kamil . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi