brati Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Czy ktoś z kolegow używa lub używał echosondy Humminbird Matrix 47x 3D i może podzielić sie spostrzeżeniami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brati Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 OK'czyli rozumię, że nikt tego nie przerabiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ja przerabialem sonde Humminbirda, tez majaca w nazwie 3D (dzis juz nawet nikt nie usiluje lansowac 3ciego wymiaru). Byla wowczas jednym z najdrozszych urzadzen na rynku. I na pdst. swoich spostrzezen z nia zwiaz. radze odpusc sobie i zainteresuj sie Lowrancem/Eaglem i Garminem.Nie moge powaznie traktowac f-my, ktora puscila do sprzedazy taki bubel. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brati Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Dzięki Gomofilc Jestem na etapie kupna echosondy i zaciekawila mnie ta propozycja, niestety nie mam zadnych doświadczen z urządzeniami tego typu. Szukam czegos uniwersalnego, czegos co sprawdzi sie zarówno na wiśle jak i na zbiorniku zaporowym i jeziorze. Do wydania mam do 3000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Na Twoim m-cu kupilbym Eagla Fishmarka 320 za 160$ w Cabelasie jakim. Reszte przeznaczyl na blanki i kolowrotki oraz paliwo... Jezeli Gps bedzie potrzebny to cos z Garmina, co tego nie wiem, teraz lansuje sie kolorowe wyswietlacze, co mi sie zupelnie nie podoba... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 teraz lansuje sie kolorowe wyswietlacze, co mi sie zupelnie nie podoba... Gumo Coś jak z tel.komórkowym,super wyświetlacz i bateria na pół dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Na Twoim m-cu kupilbym Eagla Fishmarka 320 za 160$ w Cabelasie jakim. Reszte przeznaczyl na blanki i kolowrotki oraz paliwo... Jezeli Gps bedzie potrzebny to cos z Garmina, co tego nie wiem, teraz lansuje sie kolorowe wyswietlacze, co mi sie zupelnie nie podoba... Gumotka a propos ja kupilem ostatnio ww echo(zupelnie nowe) na ebayza $90 niech zyje snip pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 tka a propos ja kupilem ostatnio ww echo(zupelnie nowe) na ebayza $90 niech zyje snip Że co?Nic nie rozumiem. Cos srednio na temat wyszlo... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 napisalem tylko ze trafilem eagla 320 za $90 na ebay.chodzilo mi o to ze warto szukac na ebay dobrych okazji.to wszystko za offtopa przepraszam.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Aaa, teraz kapuje. Dobrzes zrobil, nic wiecej nie potrzeba, chba ze sie chce bawic w Atlantyk... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brati
Czy ktoś z kolegow używa lub używał echosondy Humminbird Matrix 47x 3D i może podzielić sie spostrzeżeniami??
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi