Tommek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Witam, potrzebuję porady. Jeden z moich szczupakówych woblerów ma w sobie grzechotkę i ostatnio gdy nim rzucałem wyczułem że do grzechotki dostała się woda. Przez co wobler jest dużo cięższy i zaczął zupełnie inaczej pracować. Chciałbym wiedzieć czy moża jakoś uratować ten wobler czy raczej wobler do wyrzucenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Mozna naprawic woda dostaje sie kolo steru lub kulek,wywierc dziurke na spodzie wobka tak aby woda wyplynela i zaklej ,popraw klejenie steru i kulek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Domyślam się, że wobler plastikowy. Trzeba najpierw zlokalizować miejsce przesiąkania woblera. Jak nie jest transparentny, to trzeba pozbawić go "ubranka". Potem powiększyć nieco dziurkę lub szczelinę by zaaplikować solidny klej dwuskładnikowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 ja bym położył w suche miejsce poczekał kilka dnia aż wyschnie i 3 warstwy parkietowego albo 4 i powinno być ok chyba że będą ci pęcherzyki wychodzić z tego miejsca to już gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Witam, potrzebuję porady. Jeden z moich szczupakówych woblerów ma w sobie grzechotkę i ostatnio gdy nim rzucałem wyczułem że do grzechotki dostała się woda. Przez co wobler jest dużo cięższy i zaczął zupełnie inaczej pracować. Chciałbym wiedzieć czy moża jakoś uratować ten wobler czy raczej wobler do wyrzucenia?Oj tam, do wyrzucenia.Kopertę zaadresowaną do siebie włóż z kopertę zaadresowaną do mnie. Nie zapomnij o woblerze Kilka dni i będzie "jak nowy". No chyba, że chcesz sam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 zrób jak pisze kolega Janusz i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Dzięki chłopaki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi