popper Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Qrcze, kto mi podpowie o co chodzi?Ilekroć próbuję coś kupić czy wrzucić do "koszyka" za każdym razem o ile podam krotność liczby przedmiotów, program z automatu o tą samą krotność przelicza mi koszt wysyłki.Masakra jakaś Wychodzi, że mam najdroższe dostawy wśród kupujących? Ktoś mnie bardzo nie lubi?Przykład Edytowane 17 Maja 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 o kurde na wszystkich aukcjach tak masz czy tylko u tego gościa?? może on coś zle ma skonfigurowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Waldek takie coś widzę pierwszy raz. Nieźle ktoś sobie liczy za przesyłkę???? albo ktoś coś kombinuje i się podszywa pod kogoś . Bo takie przypadki już na Allegro istniały.Dziś robiłem zakupy na Allegro i było wszystko OK. Edytowane 17 Maja 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) o kurczę,nie doczytałem... koszty masakryczne... Edytowane 17 Maja 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 niedawno dostałem maila że mają jakieś zmiany wprowadzać w formularzach dostawy, może trzeba coś zmienić w sensie sprzedający cena za dostawe niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coconut Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Ja też tak miałem jednak nie należy się przejmować. Allegro często nalicza koszty z automatu. Za wysyłkę płaciłem tyle ile uzgodniłem ze sprzedawcą. Edytowane 17 Maja 2013 przez hauki123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 no ok ale jak płacisz przez pay u to masz wpłacić tyle ile ci naliczy chyba wieć nie jest ok, musze sprawdzić to u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Rzecz w tym, że to dotyczy większości a moze wszystkich aukcji gdzie klikę powiedzmy jakąś liczbę sztuk większą od liczby 1. Klikam 5- mnoży koszt dostawy x5, kilkam 7.....x7Myślałem, że wina przeglądarki Googla ale Explorer analogicznie wyrzucahttp://img829.imageshack.us/img829/6527/beztytuu2ib.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coconut Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ja mam Firefoxa i też występują błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 no u mnie to samo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Błąd musi leżeć po stronie allegro, albo coś faktycznie zmienili i trzeba dostosować w ustawieniach formularzy cen i sposobu dostawy na swoim koncie gdy jest się sprzedającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coconut Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Podczas kupowania w lipcu dużej ilości gum wysyłka wyszła ok. 80zł więc problem jest od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Albo znowu allegro zahakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowy Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wszyscy tak maja na cafe Allegro roi się od wpisów i zgłoszeń błedów. Coś zepsuli nie pierwszy raz zresztą, pewnie za jakis czas poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Popper, to normalne. Automat dolicza do każdego przedmiotu wybrany koszt wysyłki. Na dalszych planszach znajdziesz przycisk typu "inne przedmioty do wysłania razem z tym przedmiotem" (nie pamietam dokładnie jak to idze ale taki jest sens) i dodajesz wszystkie zakupione od jednego sprzedawcy przedmioty. Płacisz wtedy raz za przesyłkę wszystkiego. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 U mnie pokazuje zupełnie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Ja bym stawiał może nie na winę Allegro, ale na sprzedających, którzy błędnie wypełniają formularze w aukcjach wieloprzedmiotowych. Albo nie rozumieją, albo im się nie chce wypełniać dokładnie wszystkich okienek. Ostatnio miałem taki kwiatek, że za wysyłkę kurierem 6 sztuk papieru ściernego wartości 6zł, strona Allegro wyliczyła mi 129zł Edytowane 27 Maja 2013 przez pepccio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tez to mam, place tyle ile podaje sprzedawca w aukcji, na to cholerstwo nie zwracam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 To jest błąd w systemie . Kiedyś jak to zobaczyłem gdy chciałem coś zakupić , zapytałem sprzedawcę czemu chce mnie " okantować " na wysyłce - cholera ale się wkurzył ( oczywiście nie na mnie ) , tylko na system - następnym razem było już wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Tez to mam, place tyle ile podaje sprzedawca w aukcji, na to cholerstwo nie zwracam uwagi Tak. Jesli kupujesz z marszu i nie płacisz (próbujesz zapłacić) z PayU inaczej wali Ci z automatu te brednie.Już wiem na czym rzecz polega. Nie u wszystkich ale wielu ma ustawione w opcji tą samą cenę "za każdą następną sztukę"Szkoda tylko, że nie chcą słuchać jak tłumaczę jak krowie na....Jak dodaję do "koszyka" a później chcę zapłacić, to....się dzieje :lol:Chyba im nie zależy na sprzedaży Edytowane 27 Maja 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Właśnie robiłem zakupy i myślałem, że eksploduję przed kompem.Masakra jakaś, 210zł koszty przesyłki!!!Jakiś tuman zrobił dziadostwo jakich mało .Waldek masz rację, chyba nie zależy im na sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Oni raczej czekają na JELENI co nie patrzą ,czytają , zadają zbędnych pytań tylko PŁACĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi