puszek7 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ja właśnie tak zrobiłem. Odtłuszczacz. Naklejenie i za pryskałem ranty lakierem bezbarwnym. Póki co trzyma i ma się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Co to był za lakiem którego uzyles , zwykły samochodowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Czy można jeszcze zamówić naklejki? Został jakiś nadmiar z produkcji? Chciałem 3 sztuki.Proszę o info na priv.Z góry dzięki i pozdrawiam,marcinesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Jako że mało miałem ostatnio czasu to dopiero w sobotę znalazłem chwilę żeby oznakować swoje auto.Już to nadrobiłem i jestem rozpoznawalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ta po prawo fajniesza mam nie oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 a mi po kilku latach uzytkowania te z prawej karcher oderwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja na szczęście miałem 3 zapasowe, jedną wsparłem kiedyś kolegę, a teraz jak zmieniłem auto to się przydała kolejna i ostatnia leży na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dotarły i do mnie .Wielkie dzięki Piotrze .Te moje to chyba rekordzistki w podróżach . Tak na szybko licząc, pokonały ok. 4500 km zanim je zobaczyłem .Na drugi raz będę baczniej segregował pocztę w skrzynce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Cieszę się że już są na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Naklejki, naszywki przygarne... Jest cos na stanie? Jakieś nowe zamowienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Coś na wiosnę pewnie wykombinuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi