patu Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Czyli twierdzisz, ze powyzsza konfiguracja jaka przedstawil Irek jest trafnym wyborem jesli chodzi o klenia-jazia-okonia ?Pod kleniojazie i okonie nie potrzebujesz bardzo szybkiego kija ( chyba że lubisz łowić takimi )...na RX-6 tce wyjdzie średnio-szybki kijek, idealny pod rybki które wymieniałeś...ubrany w alconite w N.C będzie jak ulał...za kwotę która została wymieniona nic lepszego nie znajdziesz...no i posiadasz gwarancję na w/w wyrób...Dla porównania powiem Ci,że ja kleniojazie łowie dwoma kijami, jednym na bazie zwykłego grafitu IM6, drugi zaś zbudowany jest na blanku o znacznie wyższym module...może to moje preferencje, ale do lekkiego spinningu wolę wolniejsze i głębiej uginające się kije i lepiej łowi mi się tym pierwszym (szczególnie jazie ), ale to wszysto sprawa gustu...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Nic dodać nic ująć. Konfiguracja podana przez Irka jest optymalna i z pewnością bedziesz miał wiele radości z połowów tym kijem. Przy Twoich finansach nie znajdziesz nic choćby zbliżonego jakością do batsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art-Rod Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 My też podpisujemy się pod Batsonem, jest bardziej uniwersalny i można nim podrobić. Lamiglas jak mówiłem jest mocniejszym, sztywniejszym blankiem(10lb) do numer większych wabików (spokojnie boleniowe Tarnusy, L.D., Thrill, Hermes..) Co do użytego materiału, nie interesowało mnie to, ale to raczej grafit trochę bardziej sprężysty od 33psi. Model 3,2 ma średnicę szczytówki 5,0 (2mm), ale stożek dalej szybko się rozszerza. Żadnych sztuczek wykonastwa w tych modelach Internatoinal nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 no i RX6 jest produkowany w chinach i na 2 lata gwarancji RX7 5 lat nade in USA w zwiasku , moduł wiekszy . RX7 jest też jasne sztywniejszy niż RX6 obydwa są made in china, różnią się modułem, szybkoscią i gwarancją pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 cholera, dopiero zauważyłem ze zostało to juz dobitnie wyjaśnione, sorki, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 cholera, dopiero zauważyłem ze zostało to juz dobitnie wyjaśnione, sorki, hehe co nie zmienia faktu ze mozesz zaproponować jakieś rozwiązanie Xrods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 ech, chłopaki juz zaproponowali najrozsądniejsze rozwiazanie, co sie bede powtarzał, w takiej cenie nic sensowniejszego niż RX6 nie wymyślimy do tego celu... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi