skiner Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Piotrek tego szukasz: Wędka Savage Gear MPP Spin cast 274 do 120g ?- czy za długi Edytowane 22 Listopada 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Myślałem o długości 2,10 - 2,40 ale faktycznie trzeba pomacać te kije może się przekonam do dłuższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pional2000 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Spróbuj SG MPP Predator Trigger 244cm >160g. Kupiłem go do przynęt powyżej 100g. Niestety nie łowiłem jeszcze. Ciężki trochę to tyle co mogę powiedzieć po macaniu "na sucho". Chyba za ciężki jak dla mnie... Z Luną 253L leci na pysk. Długi dolnik, dobry do mocnych dalekich rzutów ciężkimi wabikami. Zauważyłem, że będę go musiał trzymać pod pachą (mówię o dolniku) z racji długości i masy kija.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 widzisz piotrek, jak szwecji proponowalem swimbaita to nikt nie chcial a teraz kazdy szuka wedki do 5-6oz, crazy world chcesz efektywnie rzucac wabiki o takim ciezarze, czyli 150 gram? ten SG tyle nie pociagnie ale maja w ofercie inny model, big pike i ten pociagnie 200 gramMożesz podrzucić linka do tego Big Pike? Spróbuj SG MPP Predator Trigger 244cm >160g. Kupiłem go do przynęt powyżej 100g. Niestety nie łowiłem jeszcze. Ciężki trochę to tyle co mogę powiedzieć po macaniu "na sucho". Chyba za ciężki jak dla mnie... Z Luną 253L leci na pysk. Długi dolnik, dobry do mocnych dalekich rzutów ciężkimi wabikami. Zauważyłem, że będę go musiał trzymać pod pachą (mówię o dolniku) z racji długości i masy kija.PozdrawiamI jak się sprawdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pional2000 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie mialem jeszcze okazji użyć tego kija. Bylem w zeszłym tygodniu, niestety na kanale lód. Nawet jednego rzutu nie wykonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pional2000 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie mialem jeszcze okazji użyć tego kija. Bylem w zeszłym tygodniu, niestety na kanale lód. Nawet jednego rzutu nie wykonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Już i tak nie ważne, ale dziękuję za odpowiedź . Kupiłem Big Lure do 100 g. Na sucho w porządku za tą kasę (dwieście z małym hakiem) . Rzucałem na trawniku i 30-100 g. pasuje. Wykonanie też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Też mam zamiar go nabyć ,możesz zmierzyć dolnik do pazura?Dzięki ,przypomnę Edytowane 29 Stycznia 2015 przez sebalos.77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 OK. Ale przypomnij jutro na priv gdybym zapomniał. Dzisiaj już nie mam siły schodzić do wędkarskiego magazynku na pomiary. Ale z tego co pamiętam 38 cm od pazura w dół. Idealny do tzw. łowienia spod pachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 39 cm od czuba pazura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pional2000 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jakby to kogoś interesowało ten SG MPP Predator Trigger 244cm >160g ma 41cm od końca dolnika do pazura.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 napewno to zależne od prowadzenia ale wątpię żeby 150g pociągnął ten kij szczerze, z kijem pod casta nie doradze ale jakbyś szukał pod normalną korbe to możesz obczaić alternatywe jaką zastąpiłem mpp jedynie stówke drożej.Łukaszu możesz zdradzić o jakim kijku piszesz? PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybspinn Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Posiadam jednoczęściowke MPP do 20 gram pod normalnego kręcioła i muszę przyznać że za taką cenę kijek jest bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Podłączę się, który kij lepiej przypasuje pod jerki 30-100gr najczęściej 30-70 rzadziej okolice 100gr MPP - Jerk Bait Rods 183cm >110g czy MPP - Jerk Bait Rods 183cm >75g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 w tez sumie zastanawiam sie miedzy tym jerkiem a verticalem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pional2000 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 WalterW spełniam prośbę. Mh używam go do przynęt w okolicach 100g (SG hard eel 25cm, SG Line Thru Trout czy nawet Sweeper 17), czy pociągnie te 160g, pewnie tak, ja nie próbowałem, Stosunkowo ciężki jak dla mnie, kawał "pały", z ręki trochę mnie męczy. Super do trolla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dzięki za odpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam miał lub ma ktoś model MPP Jerkbait - 6' >75 g chciałbym wiedzieć jak ten kij zachowuje się pod mniejszymi rybami oraz jakie jest jego realne cw.Z góry dziękuje za wszelkie informacje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Szukam opinii na temat kija castingowego MPP vertical trigger 198 20-60.Jestem zielony w temacie. Wędka ma pracować z Jerkami i gumami o wadze głównie 40- 60. sporadycznie 80g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Panie i Panowie, szukam opinii na temat kija castingowego SG MPP2 259 cm Trigger 150 g 2 sec. Miał ktoś z nim do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Mam go. Niezły kij w dobrej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinek Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Mam go. Niezły kij w dobrej cenie.Dzięki Piotrze za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 A mógłby ktoś zmierzyć ile jest w klasycznym spinningu SG MPP2 259cm do 100g od uchwytu kołowrotka do końca dolnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 A mógłby ktoś zmierzyć ile jest w klasycznym spinningu SG MPP2 259cm do 100g od uchwytu kołowrotka do końca dolnika?Witam, od środka stopki kołowrotka do końca dolnika 43cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi