Pulsar Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Użytkuje ktoś może Savage Gear MPP2 7'3" 221cm Trigger 10-30g - 2sec ?Można go przeciążyć tak chociaż 10-15 gram? Szukam kija pod Tatule 100 do łowienia uniwersalnego, trochę gum, trochę jerków. O ile 20-60 przeciążałem do ponad 100g tak tutaj mam obawy czy podoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYCHU3 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Witam mam pytanko,kupiłem multika revo x chcę do niego dobrać kija z serii mpp i teraz co brać wersję do 60 g czy do 80g tylko czy to troszkę nie za dużo dla tego nmultika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Moim zdaniem 60. Sam mam go przypiętego do Batsona 20 lb. ( cw. jakieś 50-55 g.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Szybkie pytanie do właścicieli modelu 2.21 130gr. Jaki zakres wagowy i rodzaj przynęt najlepiej obsługuje?Czy nie jest to sucha pałka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 To jest Kamilu pałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Ale przeczytaj post nr.118 w wątku o kijach do dużych gum. (sąsiedni) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi