benito Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam, Używał ktoś może tego multika? http://www.kogutomania.pl/megaforce-tshl-p-6092.html Moglibyście mi coś o nim bliższego powiedzieć np jakie przynęty obsługuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Wygląda na fajny sprzęt a i cena jest niewygórowana. Do przynęt w zakresie powyżej 10g powinien się nadać. Nigdy nie bawiłem się twitching barrem (tą dźwigienką), ale nie ma obowiązku korzystania z tego.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Mam go od jakiegoś czasu, choć nie kupowałem w kraju. Używam do lżejszego jerkowania z plecionką PP 30lb. Zgadza się po wyżej 10g można już całkiem spokojnie rzucać, a i 50-60g wytrzyma. Sensownie spasowany, hamulec nie jest głośny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 @TomCasta jak grafitowa rama? Nie brakuje mu sztywności? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Naprawdę spoko, sądze że nawet z jack-iem sobie poradzi. Trzyma sie dobrze mimo że grafit. Za to ciepły, łapki nie marzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Do czego służy ten Twitchin Bar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 jak sama nazwa wskazuje, do twichowania wabiem ... poprostu nie musisz krecic korbka, zeby sciagac wabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 jak sama nazwa wskazuje, do twichowania wabiem ... poprostu nie musisz krecic korbka, zeby sciagac wabia nie wiem jak ty pitt ale tak z 40 metrow jerka to ja bym tym przyciskiem nie chcial sciagac , fajny patent ale wydaje mi sie ze znalazl by lepsze zastosowanie w multikach pokroju pixy albo presso malego jiga mozna by tym bylo fajnie podbijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 twichin bar sluzy do prowadzenia np. sandaczowych gumek, perchow 8 albo innych 6 cm gloogow ... ps. nie kazdy jerkbait wazy 100 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Slidera 7 spokojnie można poprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi