kokosz77 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jak w temacie zastanawiam sie nad zakupem takowej na okonia.Ciekaw jestem czy ktos moze posiada takowy kijek i jakie ma o nim zdanie , bo dla mnie a firma nic nie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Czy to nie Perfekt Sulechów sprzedaje te kijki.To coś ala tango wklejki pod okonia.Może do nich zadzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Tak zgadza sie.perfekt sulechowtylko chcialbym posluchac opini kolegow po kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Kiedyś się interesowałem tymi kijami i uzyskałem od kogoś opinię, że to jak kongerowskie wklejanki.Czy to prawda nie wiem, może ktoś łowi tym i wrzuci miarodajną opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas107 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 witam! czy ktos z Was posiada taką wędkę: perfect falcon clawn III 270 cm cw. 10-35 gram, może ktos ja opisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi