didi Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Witam!tak wiec wszystko w zasadzie jest w temacie ,prosze uzytkownikow tych mlynkow ,ktory z nich bylby lepszym wyborem do gum w przedziale15-45gr,z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi pozdrawiam!!! Edytowane 19 Maja 2013 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Zillion Ci wystarczy....calais tez jest ok ale wez pod uwage jego rozmiar I wage ....ja osobiscie wybralbym zillion j dream 7.9 ktory ma wieksza korbke I lzejsza szpule... Tutaj jest jeden z ostatnich http://www.bass.jp/reel.php?c=reel&mode=detail&uid=4960652870795 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 szczerze mowiac waga calaisa nie bedzie mi przeszkadzala ze wzgledu na to ze fajnie wywazy mi kija,troche gozej ze wlasnie nie jest to maly mlynek,J DREAM troszke mnie przeraza jego speed 7.9,juz w shl jak dla mnie 7.1 jest dosc sporo,ale wlasnie zillion jakos lepiej mi w lapie lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi