integ3r Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Panowie, która z nich najlepsza? Casting, przynety 10-50g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daro Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A ja czytajac nowe jak i stare artykuly na temat plecionek jestem ciagle zafascynowany moja FireLine Crystal 0,10 5,9kg firmy Berkley. Ostatnio pokusilem sie na jej ponowne uzycie i oslupialem z wrazenia. A mianowicie udalo mi sie odstrzelic 4,5 gramowego woblera. Zaznacze tylko, ze byl to pierwszy rzut nad woda po jej nawinieciu i, ze po odstrzeleniu wobka nie powstala rzadna broda. Zastanawiam sie czy jest to fizycznie mozliwe zeby 4,5 grama X predkosc moglo tak po prostu urwac te 5,9kg (nie na peku) zakladajac, ze firma Berkley to nie Chinszczyzna <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Zastanawiam sie czy jest to fizycznie mozliwe zeby 4,5 grama X predkosc moglo tak po prostu urwac te 5,9kg Pominąłeś że E=MC2, czyli z tego 4,5g wychodzi sporo energii Jeśli wobek przemienił się w czystą energię to by nawet dodatkowo tłumaczyło jego zniknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Zastanawiam sie czy jest to fizycznie mozliwe zeby 4,5 grama X predkosc moglo tak po prostu urwac te 5,9kg (nie na peku) zakladajac, ze firma Berkley to nie Chinszczyzna <_< Daro, musisz bardziej panować nad Mocą! Obi-Wan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daro Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Wobek razem z 5 metrami plecionki wygladal jak latawiec z mieniacym i polyskujacm sie w sloncu ogonkiem. No bo wiecie moi kochani, to prawdziwy Crystal. ...nic nie jest nie mozliwe-Berkley, made in the U.S.A. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
integ3r
Panowie, która z nich najlepsza? Casting, przynety 10-50g.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi