Skocz do zawartości
  • 0

Spotkanie CASTmaniaków – Głowatka 2007 - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Ostatnimi czasy metoda castingowa cieszy się coraz większą popularnością. Niemal z dnia na dzień liczba osób ”zarażonych” staje się coraz większa. Coraz więcej osób interesuje się tymi śmiesznymi, (nie zawsze) malutkimi zabaweczkami z ruchomą szpulą, mocowanymi nad wędką... Zamiast krótkiej, pałowatej, niemal bez akcji wędki zastosować poważny kij, który będzie w stanie odeprzeć atak jednej z największych i najpiękniejszych ryb łososiowatych Europy. Przez wielu określanych Królową... Ryby legendy – głowacicy

Zapraszam do lektury artykułu o Zlocie castingowym - Głowatka 2007.

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Gdzie tego mifka nieponiesie . :D

Artykol bardzo Mi sie podobal i te woblerki.

Na zdjeciach widze chyba maja aluminiowe stery (ten patent znam z Bialej Podlaskiej) .Mr.X ze sklepu z trofeami twierdzil ze wygina je jak chce przy czym zmienia to prace oraz glebokosc przynenty.Dobry patent nie jest zly.

• 0

przy glowatce dochodzi jeszcze lamliwosc steru z tworzywa sztucznego . nawet poliweglan ma problemy z wytrzymaniem...

Z ciekawostke: wlasnie sie dowiedzialem ze jest ponoc pewien material ktory bedzie sie spisywal na sterach jeszcze lepiej... :mellow: niedlugo pierwsze testy :mellow:

• 0

Cześć Koledzy.

Mimo że będę się powtarzał to osobiście chciałbym podziękować przede wszystkim organizatorowi i towarzyszowi podruży etc. Andrzejowi Nowikowi za super zorganizowany zlocik :D . Poza tym chciałbym każdemu z osobna i wszystkim razem podziękować za wspaniałe towarzystwo było super pod każdym względem B) . Co do ryb to się z nimi umówiliśmy na drugi rok :unsure: . Wszak nie wypada przyjechać na parę dni i połowić głowatkę Embarassed co by na to powiedzieli tubylcy <_< . My po prosty nie chcieliśmy być niegrzeczni :lol: .

Wszak przyjechała elita :huh: . Pozdrawiam wszystkich uczestników.

• 0

Fajny mieliście ten zlot. Mnie niestety nie było dane dotrzeć - w tym roku już urlopy wyczerpane :D Gratuluję udanego wyjazdu i nowych doświadczeń. Ja mam cały czas nadzieję, że kiedyś poznam GrynszpaNa bo umawiamy się już jakieś dwa lata na ryby :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

A muszę jeszcze dodać że nie którym tak się podobało że sobie samochód popsuli żeby dłużej zostać :huh: Nie wszystkie jadnak udało się popsuć :lol:

:lol: :lol: :lol: NO NO byli TACY.niestety znalazł sie ktoś kto naprawił brykę(za bliosko cywilizaji <_< ) i trza było wracać <_< :mellow:

Ale Pan cały Poprad dla mnie o pokoju nie wspominając

:mellow: