dragond500 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Witam, mam pytanie o kolowrotek shimano elf 4000 z racji ze nie jest to kolowrotek na rynek europejski ciezko znalesc o nim informacje i tu moje pytanie jak mozna go porownac do modeli europejskich bedzie to kolowrotek przyblizony do exage czy cos nizej albo wyzej od exage. Z gory dzieki za pomoc.Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Nie wiem na ile jest wiarygodny linkowany tekst, ale chyba odpowiada na twoje pytanie: http://rcfishing.blogspot.gr/2011/11/my-new-toy-shimano-elf-2500.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Odkopuję temat. Łowił ktoś tą zabawką?Czy to dobra alternatywa dla tych wszystkich Spro, Ryobi itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi