Nastał ten czas, że będę kupował swój pierwszy silnik spalinowy do łódki. Koledzy na co zwrócić uwagę? Wiem, że będzie to silnik z długą stopą i z manetką, czterosuw. Co jeszcze powinien mieć aby ułatwić życie? Jakie firmy/modele polecacie? Podobno nowe Suzuki jest na wtrysku, ale z kolei nie ma elektrycznego trymu. Ja na tą chwilę obstawiam Hondę. Wiem, że na każdym da się pływać, ale chodzi mi o niuanse, o których mam blade pojęcie.
Pytanie
Bobby0404
Witam
Nastał ten czas, że będę kupował swój pierwszy silnik spalinowy do łódki. Koledzy na co zwrócić uwagę? Wiem, że będzie to silnik z długą stopą i z manetką, czterosuw. Co jeszcze powinien mieć aby ułatwić życie? Jakie firmy/modele polecacie? Podobno nowe Suzuki jest na wtrysku, ale z kolei nie ma elektrycznego trymu. Ja na tą chwilę obstawiam Hondę. Wiem, że na każdym da się pływać, ale chodzi mi o niuanse, o których mam blade pojęcie.
Z góry dzięki za porady.
Pozdrawiam
Bobby
Top użytkownicy dla tego pytania
41
18
17
9
Popularne dni
29 Maj
26
17 Lut
13
20 Lut
10
30 Maj
10
Top użytkownicy dla tego pytania
Janusszr 41 odpowiedzi
psulek 18 odpowiedzi
womaly23 17 odpowiedzi
nurek28 9 odpowiedzi
Popularne dni
29 Maj 2017
26 odpowiedzi
17 Lut 2017
13 odpowiedzi
20 Lut 2017
10 odpowiedzi
30 Maj 2017
10 odpowiedzi
Popularne posty
womaly23
Wiem jak ja uruchomić, gdzie ma ssanie i co zrobić jak nie chce zagadać... Tyle wystarczy
womaly23
no toż pisze o najprawdziwszej Wiem jak ja uruchomić - dać na zakupy , gdzie ma ssanie - otwór gębowy, i co zrobić jak nie chce zagadać - dać znowu na zakupy... Tyle wystarczy
womaly23
Panowie przy takiej pogodzie, odpalać na ssaniu lub pół ssaniu i po 2-3 sek zrzucić ssanie bo się zalewa, jeśli nie chce odpalić to z boku silnika po lewej stronie macie guzik który daje możliwość dod
Opublikowane grafiki
191 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi