BartekP Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @Pablom ale ty jedziesz z sandaczami swoim sztywnym blue rapidem moze to ma jakiś wpływ @Pikehunter pamiętasz jak się skończyło moje łowienie na Domaniowie Colmic Ghemonem Rezultat był taki, że kijek był o wieeeeeele szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 to zależy gdzie z brzegu tak, lub 9'6MH2 28-90g z łodzi toIMB845 lub 7'6MXF2 ITM , ale ten Pika to jest kawał kija ma szybkość do zacięcia potrzebną i piękne ugięcie które wybacza wiele błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvin-damian Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 dzisiaj kupiłem nowego ugly stik 300cm 15-40 g wyrzutu. wygląda super wykonany starannie chociaż mankamenty są np. na końcu dolinka taki korek z gumy na którym widoczne ślady kleju, 2 przelotki w środkowej części kija lekko przesunięte w bok , ale myślę ze nie będzie przeszkadzało.Wybieram się dzisiaj na żwirownie przetestować i sprawdzić jak biedzie pracował , a i może jakaś rybka się uwiesi. kupiłem również wahadłówki:gnom 3alga 1cefal 3Jak myślicie sprawdzą się? i czy da się skutecznie nimi operowac w wodzie bo pierwszy raz będę łowił na kij o takim cieżarze wyrzutu oraz takimi blaszkami, czeka mnie wieczór testów, jak coś złowie to wrzuce fotki:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam, mam pytanie wchodzi w grę przeładowanie cw. z 15-40 na 15-50?? próbował ktoś? bardzo głupi to pomysł? czy wytrzyma? (bo i tak może się zdarzyć, a potrzebuje czegoś do 50'siątki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 WitamDo użytkowników brzydala, zastanawiam się nad kupnem takowego kijka z przeznaczeniem na jesienną orkę, ze Slammerem 360 i pletka 20-30lbs.Napewno kijek 3m i zastanawiam się czy 15-40 wystarczy, a może brać cięższyI jeszcze jedno, lubie pomacać kijka przed zakupem, a najlepiej jak mogę sobie kilka rzutów wykonać, czy jest na forum jakiś użytkownik brzydala który mieszka w mieście Łódź. Chętnie bym dokonał oględzin.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jeśli tak bardzo potrzebujesz mocy, to może to wybierzesz: http://www.allegro.pl/item1093974591_wedka_daiwa_whisker_spi nning_3_05_60g.htmlZacny, mocny blank. Miałem na dunajeckie głowatki. Mocy mu nie brak. Raczej głowatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Fajny kijek, niestety póki co poza budżetem, może kiedyś.Wracając do brzydala, to zastanawiam się między wersją 40 a 60, z tym że jak znam życie i rodowód kijka to amerykańce opisali dla niego optymalny zakres obsługiwanych przynęt, a nie jak to bywa w przypadku europejskich kijaszków maksymalny.Dlatego chyba 40 wystarczy, a 60 to pod sumka mogę ewentualnie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jeśli Ci to pomoże, to ja przeciążam czasami wersję 40 do 50. Komfort miotania jest OK, czucie trochę gorsze jest wtedy, bo jednak się trochę góra poddaje. No i ogólnie to kompozyt, więc czucia typu Hot-Shot nie będzie.Ale za tą cenę i tak kijek jest niezły. Najlepiej jeśli masz możliwość to w sklepie pomacaj obie wersje, wtedy będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 No własnie z tym macaniem to problem, niestety, albo stety nie jest to Jaxon których w sklepach opór i nie bardzo mam możliwość porównać kijaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi