godski Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Dzisiaj postanowiłem nasmarować moje Abu Revo SX HS kupione jako nowe w 2010 roku.W użyciu 10-15 dni w roku. Jerki 35-100 gram. W środku zero śladów zużycia i mało smarowidła. Wielkie koło z mosiądzu sprawia dobre wrażenie. Aż 22 gramy. Tylko ten mały pinionek wygląda dosyć blado. Ostatnio używałem go 15 maja, a wcześniej 3 i 1 maja. 3-go łowiłem przez 8-9 godzin w deszczu. I w multiku widać było pojedyńcze krople wody !!!Nie był utopiony a po tym deszczu był używany. Zastanawiające. Czyli warto po ulewie zajrzeć do środka. Co do synchronizacji nawoju linki z położeniem wodzika to nie ma sensu. Najlepiej zrobić to na łódce wypuszczając cały zapas linki i nawijając ponownie. Ciekawe, czy modele 2013 mają też tak porządny napęd, a jak tak - to gdzie je odchudzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 moim zdanie synchronizacja wodzika z linka z multikach w ktorych wodzik jest odlaczany w czasie rzutu to po prostu przerost formy nad trescia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 wg tego co piszesz synchronizacja wodzika z linką powinna następować po każdym odejściu na hamulcu. Jakoś się tym nie przejmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 wg tego co piszesz synchronizacja wodzika z linką powinna następować po każdym odejściu na hamulcu. Jakoś się tym nie przejmuję I po każdym rzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi