Bezel Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Cześć i czołem. Na pewnym modowym forum jest mały konkurs i chciałbym liczyć na wasze głosy.Ja podszedłem do tematu stricte hobbystcznie czyli spinningowo.pozycja 10- Maruszeczko. http://swaggerhypeclub.com/portal/2013/05/glosowanie-na-najlepszy-essential/ dzięki moczykije PS. Gdyby mogli głosować tylko użytkownicy tamtego forum, pozostawiłbym to sprawiedliwym głosom userów a tak to trzeba kombinować i prosić o punkty :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) A co mi tam,zagłosowałem Wisisz mi ziomek browara Edytowane 21 Maja 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Jeszcze tylko 10 głosików!A jaka jest nagroda?Za "wice" też coś dają?Kiedy pijemy tego browarka? Bo zagłosowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Zagłosowałem, ale gdyby mnie ktoś zapytał co to jest, to na co głosowałem, to na poprawną odpowiedź szans nie ma najmniejszych. Niemniej jednak powodzenia w konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 No i masz ode mnie. Choć o co chodzi to ni ...uja :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 i jesteś pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Może być Kasztelan niepasteryzowany ważne żeby był schłodzony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 To i ja piwko wypije. Choć nie wiem na co głosowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Raz tylko można głosować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 I teraz... prowadzisz 1 głosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaniak1 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Mam nadzieję, że nagroda jest tego warta bo wydasz majątek na piwo .Zagłosowałem, jesteś pierwszy 7 głosami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Ja też oddałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Miałem najpierw poprosić o odpowiedź na pytanie: O co chodzi?Ale zagłosowałem od razu.Nie mniej jednak, tłumaczenie Cię nie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Już tłumacze bo głupio głosować na kota w worku Konkurs jest organizowany przez forum zajmujące się modą a dokładnie streetwearem.W skrócie mówiąc to gadamy sobie o ciuszkach, butach, bluzach, czapkach i innych dodatkach.Konkurs jest na najlepszy essential a essential to takie zdjęcie które przedstawia ładnie poukładane rzeczy i ubrania codziennego użytku lub z takimi, z którymi nie rozstajemy się. W większości z nas były by to spodnie, koszula [...] kluczyki od samochodu, papierosy, pilot od TV hihi. I na tym to polega ale troche kreatywności trzeba mieć.Ja poszedłem inną drogą i pokazałem essential wędkarski a jedynym elementem streetwearowym tam są buty, Nike Air Max 90. Jestem ich fanem ( 14 par ).Do wygrania jest czapka, sklepowa cena 129pln. Uważam, że moje zdjęcie jest o wiele ciekawsze niż tego osobnika z siekierą i śmieszną koszulką z napisem hajs i dlatego prosze Was o głosy, nawet wielokrotne ( o ile zmieni się adres IP ).Gdyby mogli głosować jedynie użytkownicy tamtego forum, nie zawracałbym Wam głowy bo konkurs przebiegłby sprawiedliwie. Edytowane 22 Maja 2013 przez Bezel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 No chyba, że modą… To ja nawet nie wiedziałem, ale takiego essentiala to robię w korytarzu za każdym razem jak z ryb wracam, żona mówi na to … a zresztą nieważne jak to nazywa…sama ma w bagażniku własnego essentiala. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 A w torebce, to niby późne rocococo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ja jej torebkę Tardis nazywam, bez szczepień na tężec ręki bym tam nie włożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Koleżanka, której barwa włosów nie jest przypadkowa, po znalezieniu 5 rozpakowanych Polsirverów na dnie torebki należącej do jej przyjaciółki, pyta:- Głupia! Po jaką cholerę masz w torebce rozpakowane żyletki?Druga(równie tleniona, co ta pierwsza) odpowiedziała bez wahania:- A jak złodziej włoży tam rękę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Masz i mój głos.Pordro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Troszkę ten skoczek z siekierką Tobie odskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 poszedł i mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Troszkę ten skoczek z siekierką Tobie odskoczył Bardzo troszke, koleś pewnie zmienia IP i głosuje co chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Panowie,nie dajmy temu drwalowi wygrać Bezel,mocno Ci kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 i masz ode mnie punkcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi