fish28 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 A może poprośmy moderarora o podpięcie tematu w bardziej widocznym miejscu Taki essential musi wygrać a nie jakiś dres z siekierą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Zagłosowałem i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Masz i moj głos powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 i moje dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Na razie wędkarze wyszli na prowadzenie i niech tak już zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 15 głosów przewagi nad siekierą, elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wydaje mi się że drwal nie powiedział jeszcze ostatniego słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wydaje mi się że drwal nie powiedział jeszcze ostatniego słowa Tak, jak wróci ze szkoły będzie pewnie nabijał z jakiejś bramki zmieniającej IP :/ Dzisiaj do 20:00 można głosować, oddajcie głos wiecie na kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie wypłacisz się na te browarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 bezel lepiej mi npoaisz co to za torba na tyn twoim essentialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Poszło:) 46 głosów przewagi. pisjoł Edytowane 24 Maja 2013 przez Capri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Głos oddany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie wypłacisz się na te browarki Kamil,tu nie chodzi już o browarki tylko o to żeby wygrał swój chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Klikneliśmy w pracy z 3 komputerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kamil,tu nie chodzi już o browarki tylko o to żeby wygrał swój chłop Wiadomo!Sam kliknąłem i wczoraj i dziś na odpowiedni....essential Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Masz i mój głos, przyjacielu. Ale powiem Ci że twój essential to cienki bolek jest w porównaniu z moim, jak się po nocy nawalony na chybił trafił w sypialni rozbieram. Skarpet tu, gatki tam, moniaki z kieszeni się sypią, baba się drze... cyrk jak cholera wart pierwszego miejsca. Ale póki co, życzę zwycięstwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 I odemnie 4 poszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Bezel,tak jak mówiłeś,dzieciak chyba wrócił ze szkoły bo prze ostro do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Odemnie też poszło. Bezel. Mam nadzieję że na tej " zajebistej " czapce będziesz dumnie nosił logo Jerkbaita. Właściwie to nie będziesz miał wyjścia bo czapka będzie po części własnością nas wszystkich . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie głosujcie kto jeszcze tego nie zrobił,została godzinka a drwal depcze mu po piętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Gość się wk.....,nie ma bata dogoni Bezla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 poszedł kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ku..... zaraz dostane zawału jeszcze 23min,głosować panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Uff,ale się spociłem w ostatnich minutachBezel,gratuluje zwycięztwa, lecisz nam 459 browarów A dlaczego głosy jeszcze lecą skoro jest po konkursie Edytowane 24 Maja 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi