pmiszk1 Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 (edytowane) Czy posiada ktoś z Was schemat do shimano stradic 3000 GTM ?NIe mogę poprawnie skrecic hamulca a nie idzie tego znaelzc w sieci.Jeśli ktoś moglby zrobić z skan i podeslac na priv bylbym zobowiązany. Edytowane 21 Maja 2013 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Mam od Super X 3000 i od Super Aero 3000GTM. Myślę, że mogą pomóc. Jak chcesz to podaj e-mail na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 dzieki ! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Jest taka strona węgierska ze schematami.Jak będę w domu to Ci wrzucę, może ktoś ją ma to wrzuci.Proszę bardzo:http://www.pergetes.hu/szemezgeto/shimano_orsok.html Edytowane 22 Maja 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Pomoglo, stradic zlozony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi