gacopyrz Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Cześć !Dawno mnie nie było, ale widzę, że J.pl ma się dobrze i kwitnie Zatem anonsuję że 25 maja wypływam spod mostu siekierkowskiego do Gdańska.Na miejscu chcę się zameldować ok. 29 majaŚrodek lokomocji to ponton Bush Kaiman plus Yamaha 15 KM.Wyprawa ma być typowo wędkarska, a jej zwieńczeniem połowy zatokowe w okolicach Helu.Jako, że wycieczka nie w kij dmuchał, a po drodze może zdarzyć się wszystko będę wdzięczny za:- sugestie gdzie po drodze zjeść, zrobić zakupy, zatankować (interesuje mnie Modlin, Włocławek, Toruń, Bydgoszcz, Grudziądz, Tczew)- gdzie się zatrzymać w Gdańsku (port, marina, albo z noclegiem albo z rozbiciem namiotu)- gdzie warto stanąć po drodze na noc z gwarancją udanych połowów- kontakt na prv do ludzi co mogą po drodze pomóc w razie awarii Szczególnie będę wdzięczny za info od localesów, bo to Wy macie zawsze najbardziej aktualne dane Z wędkarskim i wodniackim pozdrowieniemKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Odważna wyprawa .Powodzenia życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Zapomniałem dodać, jak ktoś chce dołączyć, to zapraszam ! -=-Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 z postojem n iema problema ,popytam jak z noclegem na Marwej Wiśle,/wjazd przez Przegalinę/wedz na strone www.zalewwislany.pl podane godz otwarcia sluzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 22 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 @Welski dziękuję za info, z tego co obdzwoniłem typuję, Port Stoczni Gdańskiej, albo centrum Galion. I od razu pytanie praktycznie, czy lepiej na miejscu poruszać się pontonem po Martwej/Motławie czy jednak lądem -> taksówką, czy wynająć samochód - jeśli chodzi o zakupy i ewentualne zwiedzanie. -=-Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 na priv telef.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Jak coś to 26.05 od rana do ok 14.00 jestem nad Wisełką w Toruniu (zawody spinningowe) więc mogę dać znać czy warto się zatrzymywać . Jeżeli będzie potrzebny jakiś zakup to 790322394 mam cały 1km do wisły więc na roweryku podrzucę w umówione miejsce. Na nocleg polecam okolice Portu Drzewnego . Niestety ze względu na szkolenie 27.05 dopiero po 15.00 będę w stanie pomóc. Edytowane 23 Maja 2013 przez wyjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Dziękuję, telefony zapisane, już mi lżej na duszy, odzywam się z trasy PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi