skippi66 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Witam Szanowne Koleżeństwo!Ma któryś z Panów ochotę na rejs żaglowcem STS " Kapitan Głowacki " po Bałtyku? Konkretnie portem docelowym jest Visby na Gotlandii. Po drodze odwiedzimy piękny szwedzki Kalmar oraz Nekso na Bornholmie. Termin 09.06 - 19.06 tegoż roku pańskiego. Zabawa kosztuje 1480 złociszy i już. Transport własny. Aha, startujemy rano z Trzebieży. Wyprawa żeglarska a nie wędkarska, ale ja jak najbardziej wędki zabieram. " Głowacki " to najmniejszy i najfajniejszy polski żaglowiec rejowy. Posiada wszelkie wygody: wc, prysznic, chłodnię, napięcie 230V do ładowania komórek itd. Gwarantowane miłe towarzystwo, rozliczne rozrywki związane z obsługą żaglowca i, mam nadzieję, niezapomniane przeżycia. Doświadczenie żeglarskie nie jest wymagane. Każdy delikwent szybko nauczy się wszystkiego w trakcie rejsu. Jestem tam kapitanem. Więcej info na priv.Naprawdę zapraszam, będzie fajnie. Edytowane 22 Maja 2013 przez skippi66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi