Maciek1 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Panowie doradźcie jaki ponton wybrać czy Bush Crab 360 czy Kolibri KM360D cena podobna szczególnie interesują mnie opinie użytkowników. :DAle wszystkie rady mile widziane dodam że ponton będzie użytkowany z silnikiem Tohatsu 9,8 Edytowane 22 Maja 2013 przez Maciek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja również polecam Bush Crab..od tego sezonu pływam na 330 w pojedynke na pełnym gazie i nie ma problemu..przy silniku 9.9 jazda dobra, wcześniej plywałem na made i china ale jednak Bush robi robote zwrotniejszy, nie myszkuje itp.Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciek1 Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Panowie decyzja zapadła jest Bush Crab 360 teraz czekamy tylko na kuriera .Dzięki za wszystkie opinie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Traq Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja też bazując na dobrych opiniach wybrałem Busha Crab 3.30 i jestem zadowolony, ale nie jest też tak że wszystko jest idealne. Niezbyt dopracowane jest mocowanie ławek, które nasuwa się na wypusty w burtach. Konkretnie słaby jest sam plastikowy uchwyt przykręcony do ławki dwoma malutkimi wkrętami, które w jednej z ławek już mi wypadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Mi część tego plastikowego uchwytu już pękła ale nadal ławka dzielnie się trzyma nawet przy pełnej prędkości na dużej fali ZZ.Możesz kupić nowe są na stronie dystrybutora za nie duże pieniądze w akcesoriach do Kolibri łatwiej będzie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maciek1
Panowie doradźcie jaki ponton wybrać czy Bush Crab 360 czy Kolibri KM360D cena podobna szczególnie interesują mnie opinie użytkowników.
:DAle wszystkie rady mile widziane dodam że ponton będzie użytkowany z silnikiem Tohatsu 9,8
Edytowane przez Maciek1Odnośnik do komentarza
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi