stugrzeg Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Witam, czy któryś z Kolegów używał: plecionki Xzoga PE Super BRAID 15LB/300M (DIA -016mm)to proszę o opinieDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja. Mam 15,20,30 a teraz jeszcze doszla 60Mocna z bardzo ścisłym splotem. W porównaniu do PPo tej samej wytrzymałości zdecydowanie cieńsza. Sztywna. Ma dwie wady. Pierwsza to cena. A druga to jest hałaśliwa. Gościu co sprzedaje na ebayu wie jek wyslać paczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jeśli sztywna i hałasliwa to znaczy że będzie podobna do Berkley'a, czyli odpadadzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Jeśli myślisz o berkley-u whipla-coś tam to nie. Nie są do siebie podobne. Edytowane 23 Maja 2013 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 23 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Nie, mam na myśli klasyczną FireLine Braid to ona jest sztywna i mocno hałasuje, aczkolwiek jest mocna i wytrzymała na ścieranie, nie mechaci sie,ale ja tego typu plecionek nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 fireline mechaci się.. przynajmniej ta sprzed 10 lat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Polecam A8 Hyper Micro PE Xzoga, cicha, testuje od tamtego sezonu i jestem mile zaskoczony. Mocna na węzłach, nie mechaci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 fireline mechaci się.. przynajmniej ta sprzed 10 lat..cały zeszły sezon walczyłem fireline 20 lb fluo i oprucz tego ze troche wyblakła to prawie jak nowa, ale sztywność pozostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) cały zeszły sezon walczyłem fireline 20 lb fluo i oprucz tego ze troche wyblakła to prawie jak nowa, ale sztywność pozostałaWidać te nowe lepsze nie mechacą się. Gratuluję. Stare mechaciły się bardzo ale na mocy mało traciły... Edytowane 24 Maja 2013 przez homax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi