Skocz do zawartości

Najnowsza nowość DAIWA TATULA

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Nigdzie nie ma. W Cabelasie każą czekać 14-15 tygodni. Jakoś tak zimą to przypada  :(

Jak ktoś gdzies znajdzie wcześniej to proszę o info. I koszt transportu mniejszy niż 40 USD mnie interesuje.

Mam świeże info - ma się ukazać w sprzedaży 15 września w sklepach w USA.

Edytowane przez godski
  • Like 1

• 5 tygodni później...

Ja chce pod 3". Widziałem na ebayu po 460 zl plus wysylka ktora ma jyz w sobie clo hest cos takiego ?

no niby jest, tzn niektorzy sprzedawcy maja to ja kupiłem u Koscia ktory jeszcze nie ma :) Co nie oznacza ze przejdzie - znając życie zabule cło + vat :)

Pojawiły się na lewą ręke: http://www.ebay.com/itm/350894365395?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Tyle, że na TackleTour w opisie "stoi" Thajland, a na tej aukcji jest China? - ciekawe jak to jest naprawdę...

P.S. Widzę, że teraz Amerykanie już w momencie zakupu ściągają obowiązujące opłaty  :rolleyes:

Otóż jest poniekąd odwrotnie. Chodzi o nową usługę ebaya którą to żeby ułatwić ludzią z Usa wysyłkę do Europy otworzylo swego rodzaju punkt przesylowy. Sprzedawca z Usa wysyła towar do nich oni to przepakowuja dodają wskazane koszty typu cło i VAT dopiero odsylaja do adresata w Europie. Wystawiając coś na ebay w USA ta usluga dodawana jest automatycznie (domyślnie) przez kreatora aukcji ebay. Co nie oznacza za należy z tego korzystać, bo nie jest to obowiązkowe. Ostatnimi czasy kupiłem parę rzeczy w USA obciążone ta usługa. Po zakupie w opcji request total pisalem po prostu do sprzedawcy ze nie chce żadnych cel i vatu. Zawsze otrzymałem fakturę bez tego prezentu.

Pozdrowka

A wiec Listonosz zadzwonił radośnie dzwonkiem wręczył mi kwit do podpisania oddał paczkę i uciekł ... już chciałem krzyczeć panie cło i Vat ale patrze na paczkę wpisana wartość tylko 49 $ myślę czyżby tatula ?

Wchodze do domu, dziewczyna wzrokiem mordercy patrzy na mnie i mówi: Kolejna paczka ?

Biedny ja robaczek, wzrok w podłogę i mówię: a wiesz jakoś tak wyszło...

No dobra najgorsze za mną biorę nóż i heja niczym doktor House nacinam paczkę aby nie uszkodzic zawartości otwieram i co ?

Daiwa Tatula

Zrobielm fotki w porownaniu z revo stx, i powiem ze bylem milo zaskoczony jako ze spodziewałem sporo wiekszej konstrukcji a wiec fotki
:)

daqv.JPG

bvqr.jpg

p31f.jpg

Tutaj na fenwicku hmg

syl1.jpg

dhgg.jpg

No i waga szpulki na Takcle tour wyszlo 18 gram a mi 16...

kbm4.jpg

Wrazenia ogolne na duzy plus dobre spasowanie nie wydaje sie jakims tanim multikiem trzymając tatule i revo mam wrażenia ze wytrzymałościowo są jednakowe z + dla daiwy za spasowanie elementów .... choć może to tylko zachwyt z nowej zabawki ? w piątek testy kogutowo boleniowe :)

Pozdrawiam Meme

• Like 2