godski Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Żeby nie było na mnie - dzisiaj tylko z 50 rzutów nią zrobiłem. Woda była tak płytka i tak mocno zarośnieta, że nawet pływajacy jerk nie chciał przejść. Tylko guma z offsetem , spoon i popper Rapali dawały radę. Po rozkręceniu powiem więcej, ale nie wiem, czy będę zaglądał tej zimy. Edytowane 29 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnymati Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Czy tatula sprawdzila by sie przy 25-100g obciazeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Tego nie wie nikt . Nowość. Jest jeszcze pytanie, czy to będzie jerk Big Bandit 100 gram, stawiajacy wzglednie mały opór w wodzie czy też Perch 14 SDR, CDMAG 22 na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnymati Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 I tu sie rodzi dylemat, czy brac kijek z zapasem mocy w moim przypadku 25- 100g oby czasem potrolowac czy 70g zupelnie starczy? mysle ze 18- 70g tatula nie mialaby problemu, choc to nowosc i faktycznie musialo by to polatac sezon,dwa zeby uzyskac zblizona opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Na allegro już jest za 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Niedługo gdzie się nie spojrzy tam Tatula na kijaszku będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnymati Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jakim obciazeniem mozna rzucac tą tatulą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 eeee tak zle to nei bedzie... ja planowalem ale... plany zmienilem i 3mam się wczesniejszego psotanowienia o nierozdrabnianiu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 eeee tak zle to nei bedzie... ja planowalem ale... plany zmienilem i 3mam się wczesniejszego psotanowienia o nierozdrabnianiu się Czyli że nie kupujesz multików poniżej 2000 PLN ;> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jednak wole starsze SX 1gen Z drugiej strony chętnie poczytam jak się sprawuje ten multik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Niedługo gdzie się nie spojrzy tam Tatula na kijaszku będzie.Nie prawda. Ja nie kupuję, nie dość, że brzydka z wyglądu to w dodatku dziwnie się nazywa. Poczekam, aż Alphas Ci się znudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Na pewno dalej rzuca i lżej kręci niż SX. A dalej sie zobaczy. SX-a i STX-a pozbyłem sie na rzecz Tatuli i Alphasa 153. I nie żałuję. Zillion R type tez jest na pokładzie ale po zastanowieniu się idzie do @Pleciony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Nie prawda. Ja nie kupuję, nie dość, że brzydka z wyglądu to w dodatku dziwnie się nazywa. Poczekam, aż Alphas Ci się znudzi Raczej nie. To super maszynka sprzed lat. Wtedy jeszcze ksiegowych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel S Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Może kogoś to zainteresuje: http://www.youtube.com/watch?v=-fIm1IgsywE http://www.youtube.com/watch?v=JzotbQg0ids http://www.youtube.com/watch?v=GIDuu3eddVk nie rozumiem ani słowa, ale ten Taj (Tajlandczyk?) na 3 filmiku fajnie łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Do mnie to nie przemawia. Staw wypełniony głodnymi rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 ale musisz przyznać że technikę rzutową ma elegancką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Raczej nie. To super maszynka sprzed lat. Wtedy jeszcze ksiegowych nie było Hahaha, dokładnie, księgowość jest mocno dokuczliwa:-) Mam to samo, mój wydział księgowy powoli nawet się uczy co ile może kosztować, dziękuję Ci Internecie... Tak czy inaczej nadal nie ma konkretów jak kręcioł się sprawuje w boju. Więc może poczekajmy aż ktoś go dobrze przeora, wtedy będzie wiadomo z czym to zjeść. Moim zdaniem Daiwa nie strzela sobie sama w kolano i nie wypuszcza maszynki za 600 pln która miałaby pobić - na przykład - zilliona. Ci goście dobrze wiedzą co robią, nie wypuszczają czegoś bez uzasadnionych korzyści materialnych. Polityka sprzedaży to jedno, a rzeczywisty efekt i stosunek jakości do ceny to sprawa kompletnie inna. także sorry zwolennicy Tatulki, jestem dość sceptycznie do niej nastawiony. Tudzież chętnie mile się zaskoczę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel S Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Nom, masz rację. Chociaż pewnie tamtejsze drapieżniki są dużo agresywniejsze i jest ich o wiele więcej (wnioskuję po innych jego filmikach). Wrzuciłem to tylko dlatego, bo występuje tutaj Daiwa Tatula. Zresztą, nie znam się, zestaw castingowy mam od 5 dni, i złowiłem na niego tylko 3 ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 I tak niezła średnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 tatulla nie ma strzelac zillonowi w kolano - została wypuszczona aby strzelic w łeb dla currado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Czyli że nie kupujesz multików poniżej 2000 PLN ;> ?nie.... stwierdzilem ze bez dostakowych multikow i wedek (w tym roku kuplem 5 patykow) też sobie jakoś poradze, natomiast coraz bardziej wkurza mnie brak silnika i jednostki plywajacej. wiec plan sie realizuje... Ponton w sumie jest... Silnik stoi w garazu... do pewnych decyzji trzeba dorosnac... albo po prostu trafić mega okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 nie.... stwierdzilem ze bez dostakowych multikow i wedek (w tym roku kuplem 5 patykow) też sobie jakoś poradze, natomiast coraz bardziej wkurza mnie brak silnika i jednostki plywajacej. wiec plan sie realizuje... Ponton w sumie jest... Silnik stoi w garazu... do pewnych decyzji trzeba dorosnac... albo po prostu trafić mega okazje Po co Ci silnik przy naszym klimacie (zwłaszcza teraz) wystraczy maszt i żagiel xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 majać zapiety silnik do sterowania wystarczy jedna ręka. Przy omasztowaniu może nie być już tak kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 zillionowi jeszcze dlugo zadna inna daiwa, ani shimano, nie strzeli w kolano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 podobnie jak Lunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi