DP Fishing Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Chcesz okazję, proszę bardzo na portalu z ostatniego linka możesz kupić steeza za 190$ a ziliona za 170$, jeżeli kupisz więcej niż minimalne 50szt to jeszcze negocjujesz cenę, pewnie za jakiś czas zawita tam i tatula. PozdrawiamJakoś nie przekonuje mnie alibaba.com i 50 sztuk to za dużo . Miałem wykładowce który zabraniał handlu z muzumanami twierdząc że takich oszustów niema nigdzie (autentyk) . Ale 10 kupił bym za 100$ i wystawił na allegro po 450 może 500 zł. Prędzej czy później cena spadnie. Bo wejdą nowsze modele w tym segmencie cenowym. Może stare Curado stanieje (jakaś wyprzedaż magazynowa) bo wchodzi nowe, ma wejść Ryobi Pluma (prawdopodobnie odświeżona i odchudzona Aquila + 2 łożyska z tą samą szulą ale mogę się mylić), za rok może jeszcze coś fajniejszego. Albo wady wyjdą na jaw czego nikomu nie życzę. Edytowane 3 Lutego 2014 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Wiecie czy w PL kupię gdzieś model P 5:3 lub ewentualnie HL? Może jakiś sklep da radę - chodzi o to żeby mieć gw. I co odnośnie tej "ukrytej wady wodzika" - istnieje taka? Edytowane 3 Lutego 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wiecie czy w PL kupię gdzieś model P 5:3 lub ewentualnie HL? Może jakiś sklep da radę - chodzi o to żeby mieć gw. I co odnośnie tej "ukrytej wady wodzika" - istnieje taka? Odnośnie pierwszej części pytania - Tak jak Ty, szukam gdzie mogę,bez rezultatu."Wada" jest tak dobrze ukryta,że nikt o niej nic nie wie.(z wyjątkiem tych co mają bujnąwyobraźnię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Można jeszcze trochę poczekać a jak nie to sprowadzi się i po kłopocie. Edytowane 4 Lutego 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Wszystko super fajnie , jeszcze jak by bylo wiadomo co ten chlop gada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 tse-ba sije du-so do-my-slijać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Panowie czy macie jakieś nowe wrażenia z używania tatuli? Mocno zastanawiam się między zakupem nowej tatulki hsl a kupnem używanego shimano scorpiona 1501. I szczerze mówiąc mam coraz wiekszy mętlik w głowie... W cenie różnica jakichś 30$ na korzyść tatuli. Jeśli zaś chodzi o konstrukcję to shimano jest zdecydowanie bardziej sprawdzone. Edytowane 14 Lutego 2014 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 U mnie musisz do maja zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 pojawiaj sie kolejne modyfikacje.... i coś na deser do poniedziałkowej kawy... Tak żeby pomieszać nieco w głowach tych, którzy już kupili TA(ran)TULE lub są już prawie zdecydowani TD Sol II A new sunrise http://daiwafishing.com.au/td-sol-ii-baitcaster/ W sumie jakby tak to co srebrne zmienić na klasyczną, piękną i głęboką czerń to by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ładna!!!Taka rajdówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Bleee....co za żółć . Z czarnym byłoby jakoś bardziej zjadliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Jedyne co mnie kusi na ten sezon to ten do UL casta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Tak, ten eses jest ciekawy. Mnie też chodzi z tyłu głowy, trzeba poczekać do marca pewnie pokaże się trochę nowego materiału. Ciekawe czy będzie do niego avail?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 A widziales kiedys availa do daiwy? ;-) :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 będzie RCS HYPER LONG CAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ale wracając do tatuli, wczoraj miałem ją w ręce i jakoś rozklekotana była... Albo już przeszłą swoje na półce sklepowej (co prawda długo tam nie stoi), albo taki jej urok. No ale cóż, trzeba poczekać na wieści z praktycznego łowionego użycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Moja też tak miała. Strasznie taka luźna sie wydawała. Po smarowaniu wszystko przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Moja też tak miała. Strasznie taka luźna sie wydawała. Po smarowaniu wszystko przeszło. a po nasmarowaniu kreci tak samo? ja w swojej type-r rozklekotania nie stwierdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 A widzi Szanowny Pan, jednak da się z tym coś zrobić:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 To nie jest typowe rozklekotanie ani luzy. Wszystko tak lekko i bez oporów chodzi, że aż ma sie wrażenie rozklekotania. Ciężko to opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) To nie jest typowe rozklekotanie ani luzy. Wszystko tak lekko i bez oporów chodzi, że aż ma sie wrażenie rozklekotania. Ciężko to opisać.a był tam wogole jakiś fabryczny smar? ja swojej nie rozkręcałem -niech sezon połowi he he znaczy taka aksamitna praca w mojej tez tak jest Pierwszy raz jak ja pokręciłem to myślałem ze zepsuta jakas taka jest Praca przynajmniej na sucho -rewelacja zobaczymy jak będzie pod obciążeniem Edytowane 26 Lutego 2014 przez grzegorz197503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Niewiele smaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Czyli tyle ile byc powinno:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Według mnie za mało. Ale co człowiek to opinia na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi