Skocz do zawartości

Najnowsza nowość DAIWA TATULA

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Przymierzam się do kupna Tatula (będzie to mój pierwszy multik) Który będzie najlepszy? Przynęty 10-50g wobki gumy i też jerki

Kolego nie miałem tego multika,w rękach aczkolwiek pukając do drzwi wędkarstwa castingowego przeczytałem, w tym dziale"BAITCASTING"same pozytywy na temat tego multika i to poparte przez Stare Wilki Jerkbajtowe????Śmiało polecam tatulę Hsl????powodzenia. Edytowane przez Marioo

Wczoraj podczas przeglądania internetów natrafiłem na ciekawy element, mianowicie ceramiczny wodzik TWS (akurat dedykowany był do Tatuli ale pasuje przecież do każdego modelu z tego typu systemem). Spotkał się ktoś z tym zastosowaniem?

attachicon.giftws.JPG

Do żyłki pewnie idealny ale do plecionki.......

obawiam się że plecionka może narobić szkód na takim wodziku..... porcelana i sznur jakoś do siebie nie pasują mogę się mylić. ale...... :ph34r:

Witam potrzebuje porady mam zamiar kupić TATULA 100 XSL TYPE R z jakim kijkiem da rade chodzi mi o dokładne CW 

Chcę by był to jeden multik na kilka lat więc bez żadnego "orania" 

EDIT: nie jesteśmy ślepi... Używaj proszę normalnej, domyślnej czcionki.

A może nowy wątek pt."Pogotowie Jerkbait"????i takie tematy "potrzebny multik,a może "mam okazje kupić wędkę proszę szybko o opinię"albo "czy tatula podoła proszę o pomoc"????????????A temat jaki"NAJNOWSZA nowość Daiwa Tatula dla przypomnienia.

Edytowane przez Marioo

A może nowy wątek pt."Pogotowie Jerkbait"????i takie tematy "potrzebny multik,a może "mam okazje kupić wędkę proszę szybko o opinię"albo "czy tatula podoła proszę o pomoc"????????????A temat jaki"NAJNOWSZA nowość Daiwa Tatula dla przypomnienia.

Pomysł zacny, ale mamy już działającą poczekalnię na Forum, która spełnia poniekąd tą funkcję. Info jest również związane z tym właśnie tematem, może się jeszcze przydać komuś za chwil kilka.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...

A co to ma wspólnego dla przypomnienia .

."Najnowsza nowość Daiwa Tatula"????

A gdzie ma pytać o możliwości tatuli jak nie w wątku o tym modelu?

A co do tej nowości na 2016, fajna ta najnowsza wersja. Ciekawe jak się będzie sprawdzać w boju

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

• Like 3

• 2 tygodnie później...

Przyleciała do mnie dziś Tatulka jdm HLC-TW 100 8.1 z 2015 r. Nie wiem, jak się za to to zabrać. kręcę sobie na sucho, do tego tyle "zbytecznych" pokrętełek, że już zdążyłem się pogubić. Trzy razy.

To będą ciężkie początki z castingiem. :)

post-49884-0-56243200-1457642447_thumb.jpg

Edytowane przez Dawido

Przyleciała do mnie dziś Tatulka jdm HLC-TW 100 8.1 z 2015 r. Nie wiem, jak się za to to zabrać. kręcę sobie na sucho, do tego tyle "zbytecznych" pokrętełek, że już zdążyłem się pogubić. Trzy razy.

Skąd jesteś? Znajdź kogoś z okolicy z forum to pewnie Ci pomoże. To dużo daje. 

spokojnie ja też nie dawno zaczynałem jak załapiesz to już nie przestaniesz ..... :D

fajna Tatulka :wub:

• Like 1

Skąd jesteś? Znajdź kogoś z okolicy z forum to pewnie Ci pomoże. To dużo daje. 

Cały Świat, to pewnie ktoś niebawem się znajdzie;-) Na początek na pewno dużo lektury Kolegę czeka, oczywiście bez gubienia części (co zdarza się najlepszym).

• Like 1

Mój wieloletni przyjaciel znad wody, który nie tak dawno popisał się doskonałym artykułem "Okoń na pięć taktów", jest wcale obcykany w caście, tym samym Anioła Stróża mam, choć przydałby się ktoś cierpliwy i pod ręką.

Mieszkam w Bournemouth. Dodam, że szlify zamierzam zbierać uganiając się za... Łososiami i trociami. O nich też bladego pojęcia, ale rozróżnić umiem. :lol: . Czuję się jak zostałby ostatni dzień przed pójściem do nowej szkoły. Co za niepewność!

Czekam jeszcze na wędkę (Boron 7-33g w 2,4m), woblery od Bobeska i Hektora oraz linkę Varivasa SB 1.2.

Edytowane przez Dawido
  • Like 1

Mój wieloletni przyjaciel znad wody, który nie tak dawno popisał się doskonałym artykułem "Okoń na pięć taktów", jest wcale obcykany w caście, tym samym Anioła Stróża mam, choć przydałby się ktoś cierpliwy i pod ręką.

Mieszkam w Bournemouth. Dodam, że szlify zamierzam zbierać uganiając się za... Łososiami i trociami. O nich też bladego pojęcia, ale rozróżnić umiem.[emoji38]. Czuję się jak zostałby ostatni dzień przed pójściem do nowej szkoły. Co za niepewność!

Czekam jeszcze na wędkę (Boron 7-33g w 2,4m), woblery od Bobeska i Hektora oraz linkę Varivasa SB 1.2.

Stary, do odważnych świat należy, masz plus 10 do sukcesu za to:) tylko się nie poddawaj za szybko!
  • Like 3