Tomy Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Albo Curado 201DHSV.Ten multik jak się trafi nowy to sobie kupię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie było mnie chwilę , a tutaj taka mała rzeźnia sie zrobiła.Co do Alphasa i Curado DHSV - pełna zgoda. Mam oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Czyli mówicie żeby jednak nie sprzedawać mojej Citici D? W sumie to troche jej szkoda za 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 no tak, ale czy przypadkiem Alphas 150 jest juz nie produkowany ? i do tego dwa razy droższy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Jest już nie produkowany. Ale można trafić . W zeszłym roku z Plata ściągnąłem. Wyszedł 6 stówek. Jak darmo. Mekamil też nowego sprzedawał w zeszłym roku za niecałe 6 stówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Za 699 widzialem ostatnio nowego . Tylko nie pamietam gdzie. Poszukam i dam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 rok, to przepaść ja na razie nigdzie nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 jest jeszcze aggrest, te starsze powinny byc nadal do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 no są do kupienia myślę na yahoo lub tackle berry i ebayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kupilem nowego Alphasa 150 hl w tamtym roku, choć troszkę chyba przepłaciłem co do tych 600 pln-ów, dalem 800-et, ale nówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Nie przepłaciłeś. Ja trafiłem na wyprzedaż na Plat.jp , a chwilę póżniej Mifek wystawił..... .I jak wrażenia z użytkowania ? A tak przy okazji, własnie zabieram się za upgrade Tatuli numer 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dla mnie Alphas pod Zoge 7 kg ma chyba dożywocie Chyba że się dorobię siostry dla małej Ryogi to ją wymienię na lepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 na alledrogo Aggrest zaczyna się od 629zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Właśnie jestem po małym smarowanku i upgradzie.Moie uwagi: Na plus:- bardzo łatwe dodanie 4 łozysk zamiast tulejek, otrzymujemy multik 11 łożyskowy- wielgaśne główne koło napedowe- porzadny materiał śrub trzymajacych obudowę- prościutka konstrukcja- kręcił wysmienicie a po tuningu jeszcze lepiej Na minus: - plastikowe koła napedu wodzika - suchutkie główne koło napędowe i plastikowe koła napedu wodzika- śrubki trzymajace obudowę są nietypowe. Można je odkręcić zwykłym wkrętakiem, ale trzeba uważać. Jak coś sobie przypomnę , to dopiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) 4 ? dwa na wałek wodzika, a reszta, bo się już zgubiłem w 15 stronach ? Edytowane 17 Stycznia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Pewnie knoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 to powinno być 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 kurde nie brzydkie to TO http://www.fishonmag.com/review/preview-daiwa-tatula/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W każdym knobie oryginalnie jest po sztuce. Czyli wywalamy tulejki i mamy po 2 w knobie. Plus dwa w napedzie wodzika. Oryginalnie 7 + 4 dołożone czyli 11. Trzynaście i więcej pewnie można by było. Na przykład zamiast łożysk 4x7x2,5 zastosować 4x7x1,25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 11 + 1 pod głównym kołem, które przypadkowo umkło w liczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 kurde nie brzydkie to TO http://www.fishonmag.com/review/preview-daiwa-tatula/Fajny materiał. Pokazuje dokładnie różnice miedzy R-ka a zwykłą. Ale R-type nie dla mnie. R100HL za wolna a XSL za szybka. HSL w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A jednak knoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 11 + 1 pod głównym kołem, które przypadkowo umkło w liczeniu Oryginał 7 sztuk ball bearings. Nie liczę oporówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) aa myślałem ..., to OK ja potrzebuję coś mocnego, więc 6,3, a że lubie ładne i lżejsze to Type R, kurde, chyba zaraz to podkupię, może na multiku za parę stówek wreszcie się skuszę sam pogrzebać Edytowane 18 Stycznia 2014 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a te CRBB, to które są w Type R (szpula) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi