krystiano1981r Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Może się komuś przyda https://www.youtube.com/watch?v=5GG8pWAdVwI#t=360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 No i porzucane, pod małym obciążeniem praca jest bezszelestna Swoją drogą...fajny ten cast Z tego co wiem masz wersję JDM. Dawaj pomiary do bazy multików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 No i porzucane, pod małym obciążeniem praca jest bezszelestna Swoją drogą...fajny ten cast Mówiłem, że panikujesz:), wiedziałem bo też nieraz kiedyś tam panikowałem kręcąc na sucho pierwszymi moimi lepszymi multami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Czasami jak dobrze potrząśniesz multikiem, to też coś może takie dzwięki wydawać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Czasami jak dobrze potrząśniesz multikiem, to też coś może takie dzwięki wydawać W curado piesek mi hałasował dodałem trochę smaru i po kłopocie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 W curado piesek mi hałasował dodałem trochę smaru i po kłopocie ;-)A skąd Ty wziąłeś takiego mikro pieska, że go do curadziaka zmieściłeś?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 A skąd Ty wziąłeś takiego mikro pieska, że go do curadziaka zmieściłeś?! i jeszcze sierotkę smarem zakleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pewnie szczekał....bo miał potrzebę i musiał na stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pewnie szczekał....bo miał potrzebę i musiał na stronę.No, pewnie dla tego mu smarem usta zakleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Adam, zrób korektę błędu bo nie tylko my-koledzy forumowi ale i Towarzystwo Ochrony Zwierząt ...nie damy Ci spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Adam, zrób korektę błędu bo nie tylko my-koledzy forumowi ale i Towarzystwo Ochrony Zwierząt ...nie damy Ci spokoju Dobra cwaniaki, to jak ta część się nazywa? ;-) Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Piesek się nie nazywa tylko wabi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pewnie szczekał....bo miał potrzebę i musiał na stronę.Wg. Twojej metodologii potrząsania, wtedy się odzywał ;-) Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Piesek się nie nazywa tylko wabi Haha, mój ma inaczej ;-) wabie to wieszam na agrafce ;-) Apropo pieska, ;-) tu też ktoś miał w curadziaku ten sam kłopot http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?action=printpage;topic=11820.0 Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Edytowane 29 Stycznia 2015 przez deejaybialy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Ja to wywaliłem....multik mniej waży, a serio to i tak jest łożysko oporowe, a tej części np w scorpionie nie ma.Pierwszy raz jak mi to zaczęło nawalac, to myślałem, ze to przekładnia, ale jak się zorientowałem, to dałem temu ustrojstwu szansę....i pół roku bez problemu....a potem jakoś tak samo wyszło, ze część leży w pudełku. PS oczywiście w Curado Edytowane 29 Stycznia 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Panowie naczytalem sie i nadal nic nie wiem jaki model Tatuli do kija mhx mb 843-210-20lbprzeznaczenie 10/40gr guma blystki hczasami jerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 W wystarczy zwykla hl albo hsl zalezy co preferujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 10 g. to bez rewelacji poleci. Chyba, że guma + 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 10gr plus minimum 5 cali guma ale najczesciej lowie 20-30gr czasami mepps 5 lub wiekszy jakies wahadla 15/20gr no i chce zaczac jerkami oraz popperami jesli wart dolozyc 300-500 zl wole to zrobic niz denerwowac sie nad woda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Aha no i w zasadz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Aha no i w zasadzie rzuty do 30 metrow to maks raczej lowie w wodzie gdzie wystarcza rzucac 15-25 metrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 To dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Może ma ktoś porównanie TATULA 100HSL z cu 201E7 , ten drugi posiadam ale szukam może czegoś nooooowego , ale czy warto ?? , poprawię coś czy to poprostu klon Edytowane 16 Marca 2015 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Może ma ktoś porównanie TATULA 100HSL z cu 201E7 , ten drugi posiadam ale szukam może czegoś nooooowego , ale czy warto ?? , poprawię coś czy to poprostu klon Curado miałem , Tatulę mam. Curado niżej zejdzie. Tatula wyraźnie większa. Generalnie zbliżona klasa z lekkim wskazaniem na Curado. Ale ja wolę Tatulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi