pabik Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) No dzięki w takim razie ja zostanę z curado nie warto inwestować ... Edytowane 16 Marca 2015 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Widzieli Panowie?http://japantackle.com/Daiwa/Daiwa_TatulaHLC.htmJuż zaczynam odkładać na nią Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez TAURUS1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pytanie TATULA type R nada się pod sandacza główka 15-20 g plus guma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nada się. Poprzednie strony nie wchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nada się. Poprzednie strony nie wchodzą? No jakoś mnie ciągle do ostatniej strony kieruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Widzieli Panowie?http://japantackle.com/Daiwa/Daiwa_TatulaHLC.htmJuż zaczynam odkładać na nią Są jakieś różnice konstrukcyjne oprócz większej korby 90mm vs 80mm(103shl) i gwiazdy hamulca z metalu vs plastik (103shl)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Są jakieś różnice konstrukcyjne oprócz większej korby 90mm vs 80mm(103shl) i gwiazdy hamulca z metalu vs plastik (103shl)?Sądziłem z początku, że szpula jest całkiem inna jednak wnioskuję po bliższych oględzinach zdjęć, że jest po prostu maźnięta na czarno Za większą korbkę w HLC jeszcze można dopłacić, ale morethan to już skok na kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A czy ktos porownywal Tatulke z nowym Zillionem TW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) A czy ktos porownywal Tatulke z nowym Zillionem TW? http://tackletour.com/reviewinsightdaiwazilliontws.html Są jakieś różnice konstrukcyjne oprócz większej korby 90mm vs 80mm(103shl) i gwiazdy hamulca z metalu vs plastik (103shl)? Najistotniejsze to zmodyfikowany rotor szpuli pod katem wersji HLC oraz lekka szpula po to aby osiągnąć szybszy start. Jak lekka nigdzie nie można się doszukać. Szpula też jest pojemniejsza. Projektował ją specjalnie do tej wersji nie jaki Haruhiko Murakami heh.Pozostałe rzeczy można doczytać w opisie katalogowym Daiwy. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 O dzieki, tego artykulu nie widzialem. No ciekawe... trzeba sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 O dzieki, tego artykulu nie widzialem. No ciekawe... trzeba sprawdzic.Nie ma sprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tylko nie ma nic na temat porownania modelu JDM... ktos cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Adrian, Przyjacielu, jakbyście się kiedyś spotkali wespół z Marcinem, to ja bym chodził na ryby, a Wy byście sobie rozmawiali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Całkiem prawdopodobne że i by tak było Piotrku. Pozdrawiam całą ekipę team UĆ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 no tak, my tam gadu gadu a Ty byś nam wszystko wyłowił, o nie!!!;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Planujecie zlot i nawet mnie nie zaprosicie.....Sam się wproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Ciężko planować. Adrian pracuje poza granicami kraju i czasami wpada do domu, tzn. do Drawna. (Za którym się nieco stęskniłem) P.S Dzięki za pozdrowienia, Adrian i wzajemnie! Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 To co trzeba zrobić spotkanie, puki sezon na kropki...Adrian kiedy będziesz w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zlocik?? Piszę się. Adrian przy okazji oddam szpulkę od multika ( pixy??). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Weekend czerwcowy i ja się pojawię, dawno mnie u Adriana nie było. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez welpa1809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Weekend czerwcowy i ja się pojawię, dawno mnie u Adriana nie było.Do tego czasu może już jakąś daiwę zanabędę i się z nią zaprzyjaźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mały offtopic się zrobił, też dawno w Drawnie mnie nie było. Urokliwe miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Spoko chłopaki macie ochotę zapraszam moje drzwi dla Was zawsze są otwarte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Takie małe info: Daiwa Tatula Japan shallow spool - pasuje do zwykłych Tatulek EU i US, jakby ktoś nie wiedział i chciał lżej i płycej Pzdr:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Takie małe info: Daiwa Tatula Japan shallow spool - pasuje do zwykłych Tatulek EU i US, jakby ktoś nie wiedział i chciał lżej i płycej Pzdr:)!Pilot nie chcę być upierdliwy, lecz tylko sprostuje. W opisie szpuli jasno i wyraźnie jest napisane, że z tymi modelami jest ta szpula kompatybilna jak i również z Typer R. Na dodatek jeśli ktoś chce mieć lżej to nie lepiej kupić na stracie Type R. Ma obecnie najlżejszą szpula do Tarantulek, a tylko o 40 metrów linki mieści więcej niż Jdm'wska wersja. Wystarczy nawinąć mniej na szpule i efekt jest identyczny. Oszczędzasz pieniążki i czas. Chyba że ktoś jest fanem JDM to całkiem inna sytuacja. Daiwa Japan shallow spool - 0,30 mm - 100 metrów Daiwa Tatulla TypeR spool - 0,30 mm - 140 metrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi