slava Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Tactical - niepozorna i do brudnej roboty. I like it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Design tej Tatuli nawet mi przypadł do gustu, ile ten model max pociągnie, ma już ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Jak to się mówi..."o gustach się nie dyskutuje"... Dla mnie wręcz przeciwnie. Wygląda dyskretnie i klasowo. A jak skoczy klasą jakości to tym lepiej. Lubię takie niepozorne ... Dla mnie równiez idealnie w moim stylu, zero wodotrysków czy błyskotek, piękny czarny mat. Swietnie komponuje sie z tym czarnym Lami Przy okazji zapytam, co dokładnie oznaczają symbole w modelach Tatuli?100HSL - High Speed (7,3:1) Left?100XSL - Extra Speed (8,1:1) Left?103XHL - Extra High (8,1:1) Left?103HL - High (6,3:1) Left? Na rynek USA i EU sa modele 100, a odpowiednik JDM to 103, tak? Czyli odpowiednikiem 100XSL bedzie 103XHL? Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 fajne cudeńko ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Panowie, jak to w końcu jest z ta wersja Tatuli 150HD? Czy HD to faktycznie wzmocniona konstrukcja w stosunku do np 100HSL? Jesli wzmocniona to w jaki sposob? Mocniejszy materiał przekładni, czy moze wieksze masywniejszy koło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Trzpień na którym osadzona jest szpula jest grubszy, przekładnia jak w ryodze jeśli chodzi o rozmiar kół zębatych oraz materiał Gdybyś chciał zobaczyć 150hd to mozemy sie jutro spotkac Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Mateo1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Chciałbym porównać szerokość przekładni w tatuli hd i zwykłej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Czy ktos juz bawił sie w tuning optyczny Tatuli (typu zmiana kolorów elementów itp)? Jak to wyszło? Z chęcią bym kupił ze 2-3 elementy, aby zmienić trochę wygląd i odróżnić miedzy sobą 2 identyczne 100HSL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Mam do kolegów pytanie. Uzytkowałem Ryoga 1016HL ale sprzedałem. Wolę jednak leżeć na multiku niż go trzymać. Mam Citicę 201E ale używam do jerków.Teraz w zamian Ryogi chciałem kupić do łapania sandaczy i nie tylko ( 7g - 30g ) multik Daiwa MORETHAN PE SV 8.1L TW .Czy może ktoś z Was użytkuje w/w lub uważa , że lepiej sprawdzi się inny model. Nie ukrywam , że na ten mam trochę parcie ...ha,ha ale chcę kupić z głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Będę miał morethana po nowym roku także coś napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 To nowy zillion tws jest tańszy a ten na 2016 to już całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) MORETHAN. Czy może ktoś z Was użytkuje w/wTo nowy zillion tws jest tańszy a ten na 2016 to już całkiem całkiem Będę miał morethana po nowym roku także coś napiszę A cały temat dotyczy Tatuli Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 A cały temat dotyczy Tatuli ...? Kuba, Kuba , i masz tutaj całkowitą rację ale życie toczy się dalej .... .Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Czy ktos juz bawił sie w tuning optyczny Tatuli (typu zmiana kolorów elementów itp)? Jak to wyszło? Z chęcią bym kupił ze 2-3 elementy, aby zmienić trochę wygląd i odróżnić miedzy sobą 2 identyczne 100HSL A czy kolega wyszukał już takowe elementy do tuningu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Mefisto na pewno moze zamówić jakies elementy tuningowe do Tatuli. Znalazłem całe sety elementów do multikow. Mi zależy jednak na minimalnej zmianie, np. zaślepki śruby korby na taka, jaka jest w JDM (srebrna śruba + kolorowa blaszka blokująca nakrętkę) albo nakrętkę docisku szpuli. Moze ktos cos takiego juz nabył i mu sie nie podoba, to z chęcią odkupie Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Terkotka w tatuli http://dr-trout.livejournal.com/1572.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Czyli nowa tatula i zillon ma wyczekiwaną przez wsystkich terkotke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Terkotka w tatuli http://dr-trout.livejournal.com/1572.htmlNo proste i genialne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 A jest może ktoś w stanie to ogarnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Co masz na myśli w tym zdaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie znam języka rosyjskiego o co chodzi,w tym linku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ma ktoś rozeznanie jak wWygląda tatula hd 150 v Alphas 150 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Ma ktoś rozeznanie jak wWygląda tatula hd 150 v Alphas 150Proszę Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Żbiku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ok super zdjecie. Chodzi mi o wytrzymałości na ciągłe obciążenia 80-100 gram Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 A to sie jedynie mogłem domyslac o co Ci chodzi Podejrzewam, ze z racji ilości metalowych elementów Alphas bedzie wytrzymalszy. Choć cieżko tez bedzie zajechać 150HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi