godski Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 HD ma mocniejszy napęd. Ale system T-Wing może okazać się jej minusem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Co masz na myśli w tym zdaniu?Chodzilo mi o to czy jest ktos w stane cos takiego wykonac elementy ze zdjecia ciete na laserze . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Sporo firm zajmuje się cięciem laserowym itp Podejrzewam że jest wielu użytkowników którzy chcieliby mieć terkotke w tatulce Ktoś jednak musiałby podjechać ze swoim młynkiem do takiego zakładu żeby wszystko odmierzyć a następnie zlecić wycięcie z 500szt. coby taniej wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 To lepiej Alphasa szukać sprawdzony . Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dobrze wiesz, że ciężko będzie trafić Alphaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 No fakt ze znanych stron 150HL nie ma na chwile obecna , pozatym to juz kolejny by byl w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 No fakt ze znanych stron 150HL nie ma na chwile obecna , pozatym to juz kolejny by byl w zestawie Japonia ani Ebay nie pomoże. Ostatniego z Japonii zawinąłem dla znajomego kilka tygodni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 21h do końca Nowa sztuka http://buyee.jp/item/yahoo/auction/d169647778 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 21h do końca Nowa sztuka http://buyee.jp/item/yahoo/auction/d169647778Tej strony nie znałem. Z transportem koło 7 stówek wyjdzie. A gdy dojdzie podatek to 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 ...i to będzie bardzo dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Taka sobie. 2 lata temu nówkę za 5 stówek tam kupiłem. Ale ostatnimi czasy nie wiedząc czemu wartość Alphasa rośnie. Pewnie dzięki forum... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 "...rośnie" - dokładnie, moc forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Proszę W pierwszej fotce idzie się przestraszyć Alpasa i na odwrót w drugiej:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 A czy ktoś z kolegów nabył tatule hlc. Ponoć specjalnie do dalekich rzutów. Pod Bolka i na większą rzekę będzie cacy tylko ciekawe jak środek. Czy wytrzyma te 50 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Wydaje mi się,że środek chyba ten sam.Tylko szpulka inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Drag clicker :http://www.ebay.com.my/itm/291620309906Cena jednak odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Drag clicker :http://www.ebay.com.my/itm/291620309906Cena jednak odstrasza Dobre i wcale nie drogie tylko ciekawe jaki ten dźwięk daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dobre i wcale nie drogie tylko ciekawe jaki ten dźwięk daje.Z pewnością daleki od tego zadowalającego który znamy ze stałej szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Taki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Fajna muzyka dla uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Vivaldi "Cztery pory roku"... na rybach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 podobnie do Ryogi, może trochę głośniejszy. Mnie bardziej wkurzał, niż zadowalał ale to tylko kwestia subiektywna więc... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dla mnie bomba, carbony w zestawie i o wiele głośniejszy niż np. w Exsence DC. Głośniejszy niż Morethanie Brazino? Jednak mój sposób holowania nie oddaje metrowemu szczubełkowi ani centymetra linki, może jakiś przyłów sumka przy sandałku i kiedyś terkotka by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 No proszę Federacja Rosyjska może ktoś u nas to zrobi:) osobiście wolę jak terkocze jeszcze się nie przyzwyczaiłem do cichego oddawani linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 No proszę Federacja Rosyjska może ktoś u nas to zrobi:) osobiście wolę jak terkocze jeszcze się nie przyzwyczaiłem do cichego oddawani linki.Jak jest porządna sztuka, terkotka nie jest potrzebna, świst i uczucie uciekającej linki spod kciuka - bezcenne;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi