Marioo Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Witam. Przymierzam się do kupna Tatula (będzie to mój pierwszy multik) Który będzie najlepszy? Przynęty 10-50g wobki gumy i też jerki Kolego nie miałem tego multika,w rękach aczkolwiek pukając do drzwi wędkarstwa castingowego przeczytałem, w tym dziale"BAITCASTING"same pozytywy na temat tego multika i to poparte przez Stare Wilki Jerkbajtowe????Śmiało polecam tatulę Hsl????powodzenia. Edytowane 15 Lutego 2016 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 type R mam i polecam szczególnie dla początkujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Idzie nowa wersja Tatula CT - filmik można obejrzeć tutaj. Ciekawe, jaki z niej wyszedł compact... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Wczoraj podczas przeglądania internetów natrafiłem na ciekawy element, mianowicie ceramiczny wodzik TWS (akurat dedykowany był do Tatuli ale pasuje przecież do każdego modelu z tego typu systemem). Spotkał się ktoś z tym zastosowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Wczoraj podczas przeglądania internetów natrafiłem na ciekawy element, mianowicie ceramiczny wodzik TWS (akurat dedykowany był do Tatuli ale pasuje przecież do każdego modelu z tego typu systemem). Spotkał się ktoś z tym zastosowaniem?tws.JPGDo żyłki pewnie idealny ale do plecionki.......obawiam się że plecionka może narobić szkód na takim wodziku..... porcelana i sznur jakoś do siebie nie pasują mogę się mylić. ale...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 ceramiczny nie oznacza porcelanowy - SiC, Alconite, to też ceramika - materiały spiekane, a to że jest biały......może ma dużo tlenku cynku albo tytanu w sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Możliwe że jest to cyrkon. Bialy materiał który poddaje się frezowaniu, a później synteryzacji. mega twarde dziadostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 W opisie podano "Daiwa Tatula Ceramic TWS System" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubanczyk Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam potrzebuje porady mam zamiar kupić TATULA 100 XSL TYPE R z jakim kijkiem da rade chodzi mi o dokładne CW Chcę by był to jeden multik na kilka lat więc bez żadnego "orania" EDIT: nie jesteśmy ślepi... Używaj proszę normalnej, domyślnej czcionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 8-28g optymalnie bez męczenia multika Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam...Nie jesteśmy ślepi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) A może nowy wątek pt."Pogotowie Jerkbait"????i takie tematy "potrzebny multik,a może "mam okazje kupić wędkę proszę szybko o opinię"albo "czy tatula podoła proszę o pomoc"????????????A temat jaki"NAJNOWSZA nowość Daiwa Tatula dla przypomnienia. Edytowane 22 Lutego 2016 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A może nowy wątek pt."Pogotowie Jerkbait"????i takie tematy "potrzebny multik,a może "mam okazje kupić wędkę proszę szybko o opinię"albo "czy tatula podoła proszę o pomoc"????????????A temat jaki"NAJNOWSZA nowość Daiwa Tatula dla przypomnienia.Pomysł zacny, ale mamy już działającą poczekalnię na Forum, która spełnia poniekąd tą funkcję. Info jest również związane z tym właśnie tematem, może się jeszcze przydać komuś za chwil kilka. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A co to ma wspólnego dla przypomnienia .."Najnowsza nowość Daiwa Tatula"????A gdzie ma pytać o możliwości tatuli jak nie w wątku o tym modelu? A co do tej nowości na 2016, fajna ta najnowsza wersja. Ciekawe jak się będzie sprawdzać w boju Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Przyleciała do mnie dziś Tatulka jdm HLC-TW 100 8.1 z 2015 r. Nie wiem, jak się za to to zabrać. kręcę sobie na sucho, do tego tyle "zbytecznych" pokrętełek, że już zdążyłem się pogubić. Trzy razy.To będą ciężkie początki z castingiem. Edytowane 10 Marca 2016 przez Dawido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Zacznij od tego aby tych pokrętełek nie pogubić 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 pokrętełka są od tego by nimi kręcić....trza baczenie mieć co by nie ukręcić za dużo.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Jedno już zdążyło zmusić mnie do rzucenia się za sobą w pogoń. Edytowane 10 Marca 2016 przez Dawido 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Przyleciała do mnie dziś Tatulka jdm HLC-TW 100 8.1 z 2015 r. Nie wiem, jak się za to to zabrać. kręcę sobie na sucho, do tego tyle "zbytecznych" pokrętełek, że już zdążyłem się pogubić. Trzy razy. To będą ciężkie początki z castingiem. Skąd jesteś? Znajdź kogoś z okolicy z forum to pewnie Ci pomoże. To dużo daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Przyleciała do mnie dziś Tatulka jdm HLC-TW 100 8.1 z 2015 r. Nie wiem, jak się za to to zabrać. kręcę sobie na sucho, do tego tyle "zbytecznych" pokrętełek, że już zdążyłem się pogubić. Trzy razy. To będą ciężkie początki z castingiem. spokojnie ja też nie dawno zaczynałem jak załapiesz to już nie przestaniesz ..... fajna Tatulka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Skąd jesteś? Znajdź kogoś z okolicy z forum to pewnie Ci pomoże. To dużo daje. Cały Świat, to pewnie ktoś niebawem się znajdzie;-) Na początek na pewno dużo lektury Kolegę czeka, oczywiście bez gubienia części (co zdarza się najlepszym). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Mój wieloletni przyjaciel znad wody, który nie tak dawno popisał się doskonałym artykułem "Okoń na pięć taktów", jest wcale obcykany w caście, tym samym Anioła Stróża mam, choć przydałby się ktoś cierpliwy i pod ręką.Mieszkam w Bournemouth. Dodam, że szlify zamierzam zbierać uganiając się za... Łososiami i trociami. O nich też bladego pojęcia, ale rozróżnić umiem. . Czuję się jak zostałby ostatni dzień przed pójściem do nowej szkoły. Co za niepewność!Czekam jeszcze na wędkę (Boron 7-33g w 2,4m), woblery od Bobeska i Hektora oraz linkę Varivasa SB 1.2. Edytowane 10 Marca 2016 przez Dawido 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Mój wieloletni przyjaciel znad wody, który nie tak dawno popisał się doskonałym artykułem "Okoń na pięć taktów", jest wcale obcykany w caście, tym samym Anioła Stróża mam, choć przydałby się ktoś cierpliwy i pod ręką. Mieszkam w Bournemouth. Dodam, że szlify zamierzam zbierać uganiając się za... Łososiami i trociami. O nich też bladego pojęcia, ale rozróżnić umiem.[emoji38]. Czuję się jak zostałby ostatni dzień przed pójściem do nowej szkoły. Co za niepewność! Czekam jeszcze na wędkę (Boron 7-33g w 2,4m), woblery od Bobeska i Hektora oraz linkę Varivasa SB 1.2.Stary, do odważnych świat należy, masz plus 10 do sukcesu za to:) tylko się nie poddawaj za szybko! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi