Skocz do zawartości

Najnowsza nowość DAIWA TATULA

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywoscie porownujac do ryogi czy calcutu to bedzie jak drogowka do excort girl 

Niekoniecznie  może być pod pewnymi względami lepszy.Ja śledzę temat mocno ale czekam na wersję X/speed do jerków boleniowych.Co do tego docisku to jak dla mnie mógłby w ogóle nie chodzić a im ciężej tym lepiej tak jak zauważyłeś sam się nie przestawi.

Edytowane przez Tomy

eeeeeeeee.... tajp eRrrrrrrrr lezy jeszcze lepiej ;)

Mifek nie wprowadzaj ludzi w błąd.. aż wziąłem swoja aby zobaczyć czy aby na pewno to tylko kosmetyka :D No ale wiadomo wszystko z literka r i czerwonym kolorem leży lepiej w łapce :P

Ja to widzę w ten sposób że 100 - ka jest przewidziana na rynek USA i obecnie jest prawie dostępna (biorąc pod uwagę type R.)

Projekt się przyjął itp... doczekał wersji JDM czyli w tym przypadku 103 - ka. (Chociaż liczyłem że dodadzą łożyska na przekładni ślimakowej wodzika). Stąd premiera na wiosnę. Marketing Daiwy tak ma np.:

w USA Lexa:

daiwa-lexa400hl-lexa-high-capacity-baitc

w Japan Blazon:

41B4fD2IjrL.jpg

Tomy , tu na filmiku też mają erke na lewą łapke...prezentuje się młynek bardzo dobrze :D

http://www.youtube.com/watch?v=OG2PEk8cfnU

Wygląd fajowy :) Widzę Bartek, że młynek wierci Ci dziurę w brzuchu ;)

Edytowane przez Andan

To może by w jednym miejscu podsumować róznice pomiedzy wersjami USA 100HSL , Type R 100HSL i JDM?

100 HSL - punkt odniesienia

Type R 100HSL - lżejsza szpulka ale o tej samej pojemności, kosmetyka (czerwone dodatki)

JDM 103SHL - lżejsza i płytsza szpulka, czerwone wstawki

Coś jeszcze?

Na pewno kupie wersję SHL ale nie wiem, czy czekać na JDM-a czy brać to co jest. Nie pali się.