Tomy Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Oczywoscie porownujac do ryogi czy calcutu to bedzie jak drogowka do excort girl Niekoniecznie może być pod pewnymi względami lepszy.Ja śledzę temat mocno ale czekam na wersję X/speed do jerków boleniowych.Co do tego docisku to jak dla mnie mógłby w ogóle nie chodzić a im ciężej tym lepiej tak jak zauważyłeś sam się nie przestawi. Edytowane 4 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Pojawił się też model TYPE R - główne różnice pomijając kosmetykę to lżejsza szpula. O ile nie mam jeszcze danych. Ale tu Japaner ma SHL na lewą rękę.To co jest kurna.Jest czy nie ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 http://www.ebay.com/itm/Daiwa-Tatula-100HSL-Left-Hand-7-3-1-Baitcasting-Fishing-Reel-Tatula100HSL-/301008038014?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item46157a287e wychodzi na to, że jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Ale on ma "Er-Tajpa" Edytowane 4 Listopada 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 to poczekaj jeszcze miesiac dwa i tez będziesz (mógł) mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Fajna i wygląda Zawodowooo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 jak widac wstepne zamowienia juz mozna prowadzic: http://www.gandermountain.com/modperl/product/details.cgi?pdesc=Daiwa-Tatula-Type-R-High-Speed-Baitcasting-Reel-TATULA-R100H&i=758188 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Fajna i wygląda Zawodowooo!a ja w łapie lezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 eeeeeeeee.... tajp eRrrrrrrrr lezy jeszcze lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 eeeeeeeee.... tajp eRrrrrrrrr lezy jeszcze lepiej Mifek nie wprowadzaj ludzi w błąd.. aż wziąłem swoja aby zobaczyć czy aby na pewno to tylko kosmetyka No ale wiadomo wszystko z literka r i czerwonym kolorem leży lepiej w łapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No ale wiadomo wszystko z literka r i czerwonym kolorem leży lepiej w łapce Taki los fetyszysty hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Taki los fetyszysty hehe To każdy wedkarz jest fetyszysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 To każdy wedkarz jest fetyszysta... Coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tomy , tu na filmiku też mają erke na lewą łapke...prezentuje się młynek bardzo dobrze http://www.youtube.com/watch?v=OG2PEk8cfnU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Co by nie mówić wygląda zacnie. Za ta cenę jest to bardzo dobra propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) uuu..widzę, że też u skośnych na wiosne dopiero ma być tarantula :)ale wszystkie 103...czyli z płytszymi szpulkami http://daiwa.globeride.jp/tatula/index.html Edytowane 4 Listopada 2013 przez MefistoFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Ja to widzę w ten sposób że 100 - ka jest przewidziana na rynek USA i obecnie jest prawie dostępna (biorąc pod uwagę type R.)Projekt się przyjął itp... doczekał wersji JDM czyli w tym przypadku 103 - ka. (Chociaż liczyłem że dodadzą łożyska na przekładni ślimakowej wodzika). Stąd premiera na wiosnę. Marketing Daiwy tak ma np.: w USA Lexa: w Japan Blazon: Tomy , tu na filmiku też mają erke na lewą łapke...prezentuje się młynek bardzo dobrze http://www.youtube.com/watch?v=OG2PEk8cfnU Wygląd fajowy Widzę Bartek, że młynek wierci Ci dziurę w brzuchu Edytowane 4 Listopada 2013 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Sledze ten watek z coraz wiekszym zaciekawieniem, i jestem coraz blizej kupna tego multika!.Tylko zastanawiam sie czy podola sandaczowej orce pod 30 -45 gr glowkami?.jak sadzicie?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 podola moj wytrzymuje kogutolowienie na 35 gramach i jakos nic sie nie dzieje a staram sie chocby na 2 godz wyskoczyc co 2 dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Sledze ten watek z coraz wiekszym zaciekawieniem, i jestem coraz blizej kupna tego multika!.Tylko zastanawiam sie czy podola sandaczowej orce pod 30 -45 gr glowkami?.jak sadzicie?. Bez problemu obsłuży ten zakres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 No to decyzja podjeta! tylko musze nakierowac moją panią ( za miesiąc mam urodziny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 mrok a ktory model chcesz kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) No chcialbym erke xs na lewa reke ale zobaczymy.bo na ebayu narazie ich niema. Edytowane 5 Listopada 2013 przez mrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 A napisz do Pana Akihito http://marunouchishop.com/index2.html . Na pewno jest w stanie ogarnąć temat. Cena też może być atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 To może by w jednym miejscu podsumować róznice pomiedzy wersjami USA 100HSL , Type R 100HSL i JDM? 100 HSL - punkt odniesieniaType R 100HSL - lżejsza szpulka ale o tej samej pojemności, kosmetyka (czerwone dodatki)JDM 103SHL - lżejsza i płytsza szpulka, czerwone wstawki Coś jeszcze?Na pewno kupie wersję SHL ale nie wiem, czy czekać na JDM-a czy brać to co jest. Nie pali się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi