pacek222 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Do 20gr używam 15lb lub 30lb zależnie od sytuacji a do klocków powyżej 60gr będzie właśnie 50lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Do 20gr używam 15lb lub 30lb zależnie od sytuacji a do klocków powyżej 60gr będzie właśnie 50lba jakiej wędki do tego zestawu używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Od tego sezonu Xzogi 8kgmyślę że sprawdzi się Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Na jaki dystans machniecie sliderem 10s z tatuli? Ktoś wyżej wspominał o odstrzałach 30metrow w połowie dystansu[emoji33]. Ja rzucam przy amatorskich ustawieniach hamulca na ok 30-35m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Z Revo premiera kij 290cm 70-80m to żaden problem tatulą będą testy w maju ale myślę że na 40-50m bez problemów poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Na 40m jak odkręcę z zogi 7kg to max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 podpowie mi ktoś gdzie w polskim sklepie internetowym dostanę Power Pro 30lb/0.28mm ale zależy mi na czerwonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 podpowie mi ktoś gdzie w polskim sklepie internetowym dostanę Power Pro 30lb/0.28mm ale zależy mi na czerwonejNapisz do @psulka, kupowałem od niego niedawno taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Szczerze mówiąc w te 70-80 metrów nie chce mi się wierzyć.Jaką przynętą ? Z Revo premiera kij 290cm 70-80m to żaden problem tatulą będą testy w maju ale myślę że na 40-50m bez problemów poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Sliderem 10s mierzone miarką Kij 290cm robi robotę Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Marca 2016 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Ok niech będzie.Dla porównania 4 piętrowy blok ma ok 15 metrów wysokości.Czyli rzuciłeś min. 4 bloki .Graty ja tego nie potrafię z Ryogą i szpulą SV Morrumem 1601 MAG czy Daiwą SSS. Edytowane 25 Marca 2016 przez rothen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ja rzucałem sliderem 12S z ryogi 2020hl i talona 64hm na odległość ok. 50m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nie sądzę, abym miał pokusę rzucania Sliderami na jak największe odległości, używając przy tym kijów o długości jak powyżej. Chyba nie o to chodzi, a takim kijkiem cały dzień się raczej nie pomacha.Oczywiście, subiektywnie z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Kwestia przyzwyczajenia zdarza mi się po 10h nad wodą z takim właśnie kijem i ręka nie odpada a nie jestem jakimś atletą, a sytuacja wymaga długiego kija i jak największego zasięgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Pytanie do użytkowników Tatul nową rozkręcić do smarowania czy mogę bez problemu pół sezonu na fabrycznym smarowania oblatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Panowie macie już jakieś namiary na nową Tatulę CT w dystrybucji na terenie Europy...bo coś tam na rynku US się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Pytanie do użytkowników Tatul nową rozkręcić do smarowania czy mogę bez problemu pół sezonu na fabrycznym smarowania oblataćJak nie lubisz zabawy w "swoje smarowanie" to śmiało od razu nad wodę . pzdr,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Ostatnio podczas poszukiwań ryb w kropki wraz z Wełpą i Andanem znaleźliśmy miejsce, gdzie każdy z nas bez problemu rzuci 1gr na minimum 50m .....skarpa jest dość stroma, więc wystarczy rzucić 5m do przodu i 1gr poleci 50m - ale w dół Więc obalamy mit że 1gr nie można posłać na 50m z casta - da się Chłopaki podczas podchodzenia pod łagodniejsze zbocze tej skarpy zrobili jak himalaiści obóz na aklimatyzację 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Tak wspinaczka ekstremalna , ale widoki rekompensują wszystko. 1/3 podejścia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 panowie od ilu gram komfortowo mozna lowic type r 100hl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Pawle widzę fotka z obozu pierwszego.....jak czekaliście za mną Tatua od ok 8gr, ale zawsze lepiej przyjąć że od 10gr....wiele zależy od lotności przynęty, bo wahadło 10gr a wobler 10gr to jak dzień i noc... Edytowane 28 Marca 2016 przez minecjusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 no tak ,czyli miedzy type r ,a zwykla nie ma zadnej roznicy ?,czy cos tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Tak wspinaczka ekstremalna , ale widoki rekompensują wszystko. 1/3 podejściaKurka wodna, znam tę górkę.Z moją masą po podejściu kładę się aby złapać tlenu, jak ryba po wyjęciu z wody Edytowane 28 Marca 2016 przez proraf 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Taaak ściana płaczu zawsze stawia kropkę nad i ;0 Kurka wodna, znam tę górkę.Z moją masą po podejściu kładę się aby złapać tlenu, jak ryba po wyjęciu z wody Hahaha Rafała ale się uśmiałem wpis bomba PS. no tak ,czyli miedzy type r ,a zwykla nie ma zadnej roznicy ?,czy cos tam jest? » szpulka o około 2 gramy lżejsza - A7075 aluminum spool » Xtra Hyper Speed 8.1 » Łożyska (2CRBB + 5BB + 1RB)» Zaion'owy star drag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Tak wspinaczka ekstremalna , ale widoki rekompensują wszystko. 1/3 podejściaTe widoki, wspinaczka, cała wyprawa to połowa radości z takich wypadów:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi