PablovelLoco Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ładnie, więc "lubię to", choć niezmiennie takie knoby mi się nie podobają Ja je nazywam "popsute" Fakt faktem wszystkie korbki z ''rurkowymi'' knobami wyglądają trochę jak korby od Ukrainy z rozwalonymi pedałami . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 jestem po kilku dniach testowania tatulki type R ze szpulą z ailekspresssss....i gęba mi się cieszy... jakby ktoś miał wątpliwości to przyjemność użytkowania tatuli 100% na plus.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Jakby ktoś zamawiał to chętnie sie dołącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Z alieexpres nie opłaca się zamawiać grupowo, lepiej zrobić to samemu większą szansa na ominiecie dodatkowych kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 ja mam na Tatulu 100hsl nawinięte równiutkie 200m plecionki varivas 23lb PE, tymczasowo sparowana z wędką back rock okuma i śmiga aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Moja Tatula 100HSL jest spięta z Avidem AVC70MHM i też śmiga ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) . Edytowane 3 Października 2016 przez Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kolejne wcielenie TAranTULI 2016 GUN CRAFT TATULA MAGO HD Gear Ratio : 8.1 Retrieve Ratio : 91cm/rev Max Drag : 7.0kg Weight : 230g Ball Bearing( Ball/Roller) : 9/1 Spool / Line Capacity : 16lb(0.330mm)-170m 20lb(0.370mm)-135m 25lb(0.440mm)-100m 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kolejne wcielenie TAranTULI 2016 GUN CRAFT TATULA MAGO HD Gear Ratio : 8.1Retrieve Ratio : 91cm/revMax Drag : 7.0kgWeight : 230gBall Bearing( Ball/Roller) : 9/1 Spool / Line Capacity : 16lb(0.330mm)-170m 20lb(0.370mm)-135m 25lb(0.440mm)-100m W sam raz dla kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 ...dla Pań ? bo z okazji czarnego protestu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Szlaczki widoczne na tym multiku kojarzą mi się typowo kobieco. Ale tak prawdziwie kobieco nie feministycznie Nawet kilka wędek można by dopasować:http://www.lamiglas.com/4-new-pink-lamiglas-fishing-rod-models/http://www.sportsmansguide.com/product/index/usa-custom-rods-womens-mossy-oak-pink-camo-69-ml-casting-rod?a=651074 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Dla mnie to nie są szlaczki, tylko motywy roślinne. Niekoniecznie typowo kobiece i całkiem fajne. A z tymi różowymi patykami, to nie wiem... w/g mnie porażka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Może tam myślą perspektywicznie i wersja z arabeskami in stock? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob61 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Wygląda raczej jak zdobienia na broni myśliwskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jak dla mnie bomba Bardzo mnie się taka wersja podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ogólnie w wędkarstwie większość kolorów stanowi barierę, którą potrafię przekroczyć. Ale nie ten. Jak mawia mój kumpel, mężczyzna rozpoznaje trzy kolory: chujowy, zajebisty i pedalski. Rozpoznaję tylko ten środkowy, o reszcie się nie wypowiadam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Oby to nie była Czarna Wdowa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kolor jest wlasnie bardzo fajny, jedynie zdobienia nie do konca w moim guście. Mi sie podoba wszystko co czarne i matowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 w takich kolorkach to kobietę będzie z daleka widzieć gdzie łowi, jak by jeszcze była fluo to już by się nie ukryła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandi33 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Witam wszystkich!!!ja z pytankiem co byście polecali: daiwa tatula type r vs abu garcia revo rocketi czy ten sprzęt ogarnie cięższy spinnig taki do 70g a może jakieś inne sugestie w podobnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Nie ma dla ciebie znaczenia, jakie przełożenia maja obydwa multiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandi33 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 przełożenia są podobne 8.1:1 vs 9.0:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Młynki o takim przełożeniu są zaprojektowane do specjalnych zadań, mocno ukierunkowane na określony typ łowienia, prowadzenia i rodzaju przynęty. 70g przy takim ratio to nie porozumienie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMBIOZA Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Czy jest dostępna lżejsza (ażurowa) szpulka do tatuli ct type-r ?Bo na ali... owszem widzę szpulki ale tylko do poprzedniej wersji tatuli ...no chyba ze nie umiem szukać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Czy jest dostępna lżejsza (ażurowa) szpulka do tatuli ct type-r ?Bo na ali... owszem widzę szpulki ale tylko do poprzedniej wersji tatuli ...no chyba ze nie umiem szukać...?Nie masz co szukać bo nie znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi