mrok Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Jest na lewą w tackle direct za 199$!.kurrrrr pre order a juz zona leciala po karte!. Edytowane 5 Listopada 2013 przez mrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Daiwa Tatula w grudniu ma pojawić się na rynek Europejski więc ja poczekam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrok Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Z tą wersją na europe to moze byc różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Podobno na targach już będzie na 100%. Tak bynajmniej dowiedziałem się u źródła, ja tam poczekam, zima za pasem więc czy kupie teraz czy w grudniu czy w lutym i tak łowić będę wiosną więc można się wstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 a gdzie i kiedy odbywają się te targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 22-23 II Poznań - rybomania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Zamówiłem i ja. Wersję 100SHL. Podzielę się wrażeniami jak dojdzie. Ma wyjść 570,00 zł ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Ciekawe ciekawe, jak to będzie latało. Czekam na relację:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Ma być dostępna w Niemczech od 23 grudnia, już można zamawiać, http://www.carpfishing.de/product_info.php?info=p12397_DAIWA-Tatula-100HSL.htmlWyniki testu też baaardzo zachęcającehttp://www.tackletour.com/reviewdaiwatatula.html Edytowane 16 Listopada 2013 przez mirekoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Sporo drożej niż ze Stanów wychodzi..... Dziwne. A i cło, vat jest w tych 570,00 złotych. Tutaj pewnie wyjdzie z transportem prawie 700,00 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Nie jest aż tak sporo, bo po dzisiejszym kursie ca 630zł i gwarancja pod nosem. Sugerowana cena jest trochę wyższa http://www.daiwa.de/dw/de/produkte_1/baitcast_rollen_1/tatula/5,1,74,75,1,1__products-model.htm?ovs_prdrows2=10 i pewnie po tyle będzie u nas. Przypuszczam iż w momencie pojawienia się w sklepach, jak każdy "new" będzie dość cenna, ale przypuszczam że kupując kilka sztuk nie będzie problemem zejście do ceny sprowadzanych ze stanów. W tym tygodniu powinienem znać cenę i termin dostawy do zaprzyjaźnionych sklepów w de. Edytowane 17 Listopada 2013 przez mirekoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Jak ktos by mial mozliwosc lyb kupowal wieksza ilosc po dobrej cenie byl bym wstepie zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Teraz na ebay type r za 164 z wysyłką a zwykła za 116 z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 http://anglingauthority.com/2013/11/daiwas-new-tatula-reel-product-review/ warto przeczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 tescik ciekawy tylko zaluje paru rzeczy :ze autor nie porownal bebechow konkurencji tatuli a wybral multik badzmy szczerzy - kultowy i o klase wyzej umiejscowiony Co do platikowego napedu wodzika - konstrukcje wytrzynale typu stx sx stare revo s tez maja plastikowy naped wodzika wiec o to bym sie nie bal No i sam srodek tatuli - dla mnie liczy sie kolo zebate i pinon a te w Tatuli sa pokaznych rozmiarow i zrobione tak jak w zillonie z mosiadzu Albo niedoczytalem tego w artku albo tego nie bylo ale nie napisal nic o spasowaniu elementow - ktore jest wedlug mnie na bardzo wysokim poziomie. A co do tego ze Tatula nie sprawdzi sie z duzymi crankbaitami - zgodze sie w 100%, chyba nie ma multika ktory z przelozeniem 6,2 nadawal by sie do tego na dluzsza mete Szczerze chcialbym zobaczyc porownanie revo sx / stx a tatula zrobionw przez cenionych wedkarzy - bo ja moge je zrobic ale czy bedzie miarodajne ? Nie chcialbym zostac odebrany jako obronca tatuli ale w swojej klasie jak dla mnie nie ma konkurencji od 8 - 65 gram ( ja tak najciezej lowilem ) hmmm znowu mi wyszlo wypracowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Meme , te 8 gram to łączna waga przynęty czy główka tyle ważyła ? Chodzi mi o jigowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 rzucalem 8 gramowym woblerem casterem z bigbaita - ale to przyneta mega lotna No i kij ma tez znaczenie - jak bede na rybach postaram sie nagrax filmik z rzutami z tatuli + sakura rookie ( 3/4 oz 12 lb mod - fast, wedlug mnie bardziej fast ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Model HSL dotarł. Na sucho sprawia dobre wrażenie. Szpulka ciut lżejsza od tej z Zilliona R-type. Tamta co prawda z łozyskiem, ale w Tatuli za to długaśna ośka.Już przypieta do jerkówki. Jutro na szczupaki na dzionek ruszam. Testy z jerkami 36-70 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Godski, dawaj znać jak działa. I życzę, żeby tez miał teścik pod rybką:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Tatula dostępna w Niemczech, w zaprzyjaźnionym sklepie chcą 130 euro/szt przy zakupie minimum 2 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 całkiem sympatyczna cena 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Kego @Godski , podaj jakieś wieści po testach dot. tatulki.Mam ochotę nabyć i chciałbym uzyskać info od kogoś kto pojęciema i nie jedno w reku trzymał (multiki ma się rozumieć) Pozdro,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Polecam. Za tą cenę 570,00 i to po opłaceniu cła i podatku nie widzę w sumie konkurencji. I nie bać sie wysokich przełożeń do jerków !!! Cholernie wygodnie sie łowi. A jerk to nie SDR..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Tatula dostępna w Niemczech, w zaprzyjaźnionym sklepie chcą 130 euro/szt przy zakupie minimum 2 szt.To wychodzi podobnie jak w USA. W USA taniej by wyszło ze stówkę gdyby nie podatki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Jak by ktoś kupował /sprowadzał chętnie wezmę Tatule jak tak Godski zachwala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi