Skocz do zawartości

Najnowsza nowość DAIWA TATULA

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

tatula type R z chińską płytką szpulą....luzy minimalne przy siłowym szarpaniu - multik w zasadzie kilka razy użyty;

rewo SX z chińską płytką szpulą....luzy zdecydowanie większe klikające - mój pierwszy służył do nauki i przeklinana casta;

revo MGXtreme z płytką szpulą....luzy ciut mniejsze niż w SX ale wyraźne klikające - kupiony nówka sztuka dość często używany;

SS Air fabryka... luzy delikatne ale są - kupiony nówka sztuka, używany często do okoniowania;

Aldebaran BFS XG 2016...luzy są ale praktycznie trudno wyczuwalne - multik nie łowiony zupełnie, oddane zaledwie 10 rzutów....

pozostawiam powyższe do oceny czytającym :) i klikającym swoimi multikami.....cokolwiek to znaczyć ma ;)

• Like 1

Jestem na kupnie (z podanego adresu). W tej chwili moja przesyłka jest w WER Zabrze.

Paczka szła dość długo a było to spowodowane Nowym Rokiem w Chinach (zostałem o tym uprzedzony i gorąco przepraszany). Nie ma co obawiać się kupowania w Chinach, W razie czego kasa jest zawsze do odzyskania a i podejście sprzedających jest nad wyraz przyjazne i elastyczne. Zawsze można się z nimi dogadać.

Jedynie trzeba uzbroić się w cierpliwość.

U kogo można tanio pewnie i bezpiecznie kupić tatule CT z ali ?

Jakiś link mile widziany ;p

Śmiało możesz kupować u tego sprzedawcy którego podesłał ci mirkor,sam zakupiłem w grudniu i po 2 tygodniach miałem już ją w domu,teraz niestety paczki idą dłużej przez święta,tatulka nie odbiega niczym od naszej sklepowej i mam zamiar zakupić jeszcze jedną w wersji type-R.

Edytowane przez pikeft

Witam,mam taką małą zagwoatkę, a mianowicie kolega zaprasza mnie w maju na wypad na belony. Będziemy łowić w zatoce gdańskiej. Mam problem z wyborem sprzętu tym bardziej że będzie to mój pierwszy wypad na morze i może ostatni dlatego nie chciał bym kupować dodatkowo sprzętu na ten jeden raz i pomyślałem że wezmę ciasta do 50g i daiwe tatule którą posiadam i tu pojawia się pytanie czy da radę w słonej wodzie? Choć kolega zapewnia mnie że w zatoce jest nie wielkie zasolenie wolę spytać co Wy o tym sądzicie?