WOBI Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Mój CC 101 DC też taki jakiś "bezluzowy" Robert CC to chyba troszeczkę wyższa liga... Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Wobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) To było w odniesieniu do tego ogólnego pytania :..."Wszystkie multiki tak mają? Nie da sie tego skasować?"... Edytowane 30 Stycznia 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 tatula type R z chińską płytką szpulą....luzy minimalne przy siłowym szarpaniu - multik w zasadzie kilka razy użyty;rewo SX z chińską płytką szpulą....luzy zdecydowanie większe klikające - mój pierwszy służył do nauki i przeklinana casta;revo MGXtreme z płytką szpulą....luzy ciut mniejsze niż w SX ale wyraźne klikające - kupiony nówka sztuka dość często używany;SS Air fabryka... luzy delikatne ale są - kupiony nówka sztuka, używany często do okoniowania;Aldebaran BFS XG 2016...luzy są ale praktycznie trudno wyczuwalne - multik nie łowiony zupełnie, oddane zaledwie 10 rzutów.... pozostawiam powyższe do oceny czytającym i klikającym swoimi multikami.....cokolwiek to znaczyć ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Mój CC 101 DC też taki jakiś "bezluzowy" A jestes tego pewien? Bo mi sie wydaje po analizie ze ten luz wynika z budowy multiplikatora i mniejszy lub wiekszy musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Może? nie wiem, nie znam się ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Chodzi o ten luz, nie zawsze jest wyczuwalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloner11 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Orra 2 Winch ma wyczuwalny luz, Team Daiwa Adventage 153 ma minimalny. Także wychodzi na to, że konstrukcja multiplikatorów już tak ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Ja mam chyba w każdym multiku wyczuwalny ten luz. W jednych mniejszy, w innych większy ale jest zawsze, czy to Tatula, czy Steez 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Oj to mnie uspokoiliście bo już miałem podkładki dopasowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Custom Rods Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Tak ma każdy multiplikator i wynika to z jego konstrukcji i mocowania osi do ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moorecki1994 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) U kogo można tanio pewnie i bezpiecznie kupić tatule CT z ali ?Jakiś link mile widziany ;p Edytowane 3 Lutego 2017 przez moorecki1994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 https://www.aliexpress.com/item/2016-NEW-DAIWA-TATULA-CT-Bait-Casting-Fishing-Reel-TWS-LOW-PROFILE-Reels/32640399273.html?spm=2114.13010608.0.0.k3fidu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moorecki1994 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Dzięki kupowałeś już od niego coś ?a ta przesyłka przez China Post Air Mail jest ok ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jest OK. Dostaniesz nr paczki i będziesz mógł śledzić gdzie jest aktualnie Twoja przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Jestem na kupnie (z podanego adresu). W tej chwili moja przesyłka jest w WER Zabrze.Paczka szła dość długo a było to spowodowane Nowym Rokiem w Chinach (zostałem o tym uprzedzony i gorąco przepraszany). Nie ma co obawiać się kupowania w Chinach, W razie czego kasa jest zawsze do odzyskania a i podejście sprzedających jest nad wyraz przyjazne i elastyczne. Zawsze można się z nimi dogadać. Jedynie trzeba uzbroić się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ta Tatulka z Ali w niczym nie odbiega od tych naszych "sklepowych"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Tym odbiega, że gwarancję masz w Chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 To oczywista oczywistość ;-) kultura pracy,spasowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moorecki1994 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 te kupowane w chinach i te co są u nas w sklepach są z tej samej fabryki w chinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) U kogo można tanio pewnie i bezpiecznie kupić tatule CT z ali ?Jakiś link mile widziany ;pŚmiało możesz kupować u tego sprzedawcy którego podesłał ci mirkor,sam zakupiłem w grudniu i po 2 tygodniach miałem już ją w domu,teraz niestety paczki idą dłużej przez święta,tatulka nie odbiega niczym od naszej sklepowej i mam zamiar zakupić jeszcze jedną w wersji type-R. Edytowane 5 Lutego 2017 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam,mam taką małą zagwoatkę, a mianowicie kolega zaprasza mnie w maju na wypad na belony. Będziemy łowić w zatoce gdańskiej. Mam problem z wyborem sprzętu tym bardziej że będzie to mój pierwszy wypad na morze i może ostatni dlatego nie chciał bym kupować dodatkowo sprzętu na ten jeden raz i pomyślałem że wezmę ciasta do 50g i daiwe tatule którą posiadam i tu pojawia się pytanie czy da radę w słonej wodzie? Choć kolega zapewnia mnie że w zatoce jest nie wielkie zasolenie wolę spytać co Wy o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ciasta weź więcej bo może być mało te 50g na dwóch. A o tatuli masz temat w dziale temu poświęconemu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Zły dział, w baitcast są tematy o tatuli, nie trzeba kolejnych bo tam możesz zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ok dzięki nowy jestem nie obyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 te kupowane w chinach i te co są u nas w sklepach są z tej samej fabryki w chinach Czyli co wersje JDM są robione gdzie indziej ? Moje SHL i HD Custom to Tajki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi