Zander Hunter Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jak Lunie -to będzie mokro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 zillionowi jeszcze dlugo zadna inna daiwa, ani shimano, nie strzeli w kolano Wiem, że się mało znam i pewnie sie narażę, ale mam przed sobą trzy Daiwy - Alphasa, Zilliona Type R i Tatulę . Na pierwszy rzut oka wszystkie dobrze spasowane, ładnie kręcą. Szpulki o zblizonej wadze. Tyle , że w Zillionie najwęższa.Alphasem i Tatulą rzucałem - Revo wysiada. Załóżmy, że mam 1500,00 na młynek. Nie wybrałbym Zilliona....... Alphas 600-700 zł , Tatula 550-600 a Zillion R 1500 zł. To 2-3 razy więcej od tańszych modeli. Dla mnie bez sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 a gdybyś mogl miec zilliona inshore za 800 pln? wybor nadal taki sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Gadajta se co chceta ! Wasza Luna może CC najwyżej buty wyczyścić. A Tatule, Zilliony etc mogą takoż zrobic Starym Chronarchom(np B czy BSV) czy nowemu Antkowi U.P.S.: żeby nie było, ze nie wiem o czym gadam mam wszystkie w/w oprócz Tatuli i Luny(miałem) Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Ugly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Andrzeju mowisz Revo wysiada.. a rzucałeś MgXtreme ? Dla mnie to zupełny kosmos... Nie mam porównania bo nie miałem w ręce Zilliona, ale dla mnie stoi na równo z Ryoga.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ja nie muszę mieć dopieszczonych multików. Ja multikiem to tylko jerki rzucam. Ważna moc i szeroka szpula. Duże przełożenie.Luna odpada - ciężka i wolna. Poza tym nie lubię okragłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ja nie muszę mieć dopieszczonych multików. Ja multikiem to tylko jerki rzucam. Ważna moc i szeroka szpula. Duże przełożenie.Luna odpada - ciężka i wolna. Poza tym nie lubię okragłych.Ale jaka ładna... A jak by jeszcze miała line alarm to nie istniałby dla mnie żaden inny młynek do trollingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ta większa z tego co wiem ma. I do trolla chętnie moze ja kiedys zakupię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) W ofercie sklepu naszego forumowego ulubieńca - Pana Czesia ( Fishing Mart ) , jest Tatula za niecałe 600zł. Na razie jeszcze jest niedostępna ale myślę że w okolicy marca będzie do kupienia. Tylko nie zapomnijcie sprawdzić czy razem z kołowrotkiem dostajecie paragon i upewnijcie się czy zakupiony sprzęt jest należycie wymoczony w wannie Pana Czesia. ( co jak wiadomo , jest gwarancją najwyższej jakości produktu ). Edytowane 9 Grudnia 2013 przez samwieszkto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Pojerkujemy tą tatulą oraz poprowadzi komfortowo większe woby typu executor12/perch14... Nie stawiające dużego oporu jak sdr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Pojerkujesz i poprowadzi. Jak długo tego nikt nie wie. To najnowsza nowość..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Tyle to wiem;) ale na co wskazują bebechy..? Może w jakiś porównaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja swojej nie rozkręcałem . Na wiosnę zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 bebechy maja troche platiku ale najwazniejsze emelwnty to mosiadz - kolo zebate wieksze niz w zilonie podparte lozyskiem itp itd wedlug mnie wytrzymalosc jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Istotnie pytanie... Z jakiego materialu jest wodzik i jego system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Postukałem i wodzik metalowy wydaje się być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 http://allegro.pl/daiwa-tatula-multiplikator-100hsl-10710-210-i3767740586.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Drogoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Drogoooo Gdzie taniej,a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 U kolegi wyżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Co prawda najładniejsza nie jest, ale za sześć stówek pewnie się gdzieś tam kiedyś w nadchodzącym nowym roku skuszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Co prawda najładniejsza nie jest, ale za sześć stówek pewnie się gdzieś tam kiedyś w nadchodzącym nowym roku skuszę .Ja bym nawet powiedział, że brzydka jak noc Stary Alphas i Revo o niebo ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Revo to już taka klasyka design'u;) ta tarantula to taka futurystyczna ale najbrzydsza nie jest wg mnie oczywiscie http://vimeo.com/82393472 Szkoda, że u nas nie ma tych wolniejszych Edytowane 30 Grudnia 2013 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) w lutym kupuję (tzn prezent na urodziny) ... 600 Drogo? Edytowane 30 Grudnia 2013 przez El_Mariaczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) porównują go do ziliona, jeżeli jakościowo jest zbliżony to cena raczej ok...niech pierwszy posiadacz napisze jakąś recenzje Edytowane 30 Grudnia 2013 przez lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi