Toudinho Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ja swojej spodziewam się w połowie stycznia Cena niespełna 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Daiwa leje na europę wschodnią i znacznie spóźnia się z dostawami sprzętu. 600zł za nią to dużo chyba że model Type R . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Daiwa leje na europę wschodnią i znacznie spóźnia się z dostawami sprzętu. 600zł za nią to dużo chyba że model Type R .Czemu duzo ? 600 to wedlug mnie mega cenna jak za tatule - jej mozliwosci a ze na ebay jest taniej ... zawsze bylo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Z wysylkami i tak chyba wychodzi okolo 600? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 dokladnie - chyba ze sprzedwca zanizy wartosc i przejdzoe bez podatku ( moj przyklad ) dlatego wlasnie zapytalem kolege meth666 czemu drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mam nadzieje, że będzie tego warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Bedziecie wiedzieli okolo 15 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 wlasnie nie bardzo wiadomo o co chodzi - czy kolega bedzie mial taniej czy moze wedlug niego tatula jest do d i nie warta 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Znam cenę , nie znam jednak daty dostarczenia wszystko w swoim czasie panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 to chętnie poczekam, jakby cena była dobra to może na TYPE R bym się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 To jak netto wygląda cena tatuli? co prawda mam na fakturze, i ciekawe ile zawyżone mam, skoro 600 to dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Jak kupujesz z hurtowni hurtową ilość zawsze cena jest mniejsza , jeszcze bardziej jak bierzesz hurtową ilość od samego dystrybutora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) To ile u Ciebie będzie kosztowała ? Type R chyba trzeba ściągać z USA? Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Toudinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Na pewno nie 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Poczekamy, zobaczymy Nie naciskajcie na kolegę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 mozna i taniej niż 600 pln w polsce w oficjalnego źródełka http://makarfish.pl/pl/p/Multiplikator-Daiwa-TATULA-100-HSL/10599 ciekawe tylko kiedy będą mieli na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wprawdzie zarzekałem się, że żadnego multika już nie kupię (mam w sumie 5 szt., które całkowicie mi wystarczają), ale... Ta Daiwa jest zdecydowanie ładniejsza od Curado 201D, którego ew. mogłaby zastąpić I tu pytanie, czy warto zmieniać i czy ta "Tarantula" da rady jerkom typu Slider 10, okazjonalnie Slider 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 ale zamieniać zeby zamieniac? jak masz curadziaka i to jeszcze serii D to przy nim zostań.. Chyba, że kręci Cie AIR ROTATION Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 ale zamieniać zeby zamieniac? jak masz curadziaka i to jeszcze serii D to przy nim zostań.. Chyba, że kręci Cie AIR ROTATION Fajnie wygląda Ładnie by się komponowała z moim czerwonym Daiko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 no skoro tak to ja pytań nie mam... a TYPE R jeszcze ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 no skoro tak to ja pytań nie mam... a TYPE R jeszcze ładniej Ale byłby wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 i to wwszystko za max 200$ + wysylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Fajnie wygląda Ładnie by się komponowała z moim czerwonym Daiko Mnie też się podoba. Widać kwestia gustu. Niektórzy narzekają.Idzie duża dostawa do PL. Jak coś to priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Coś mam przeczucie że Tatulka narobi sporo zamieszania na "Naszym" rynku Spore zainteresowanie wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja chyba sobie kupię Type-R pod jerki Boleniowe.Nie no ładny multik nie ma to tamto i czuje coś przez skórę że to będzie mocna maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi